Hvordan du kan bruge en en ret vinkel boremaskine

November 8

Hvordan du kan bruge en en ret vinkel boremaskine

Hver handel har sin egen specielle værktøjer til jobbet og træbearbejdning er ikke anderledes. Ret vinkel drill steget kompleksiteten af træværk, fordi det tillader brugeren at bore huller i steder, der er umuligt at nå ellers. En sådan instans er installationen af skuffen hardware. At bore pilot huller på indvendigt kant af rammen ansigt af et kabinet var næsten umuligt før denne opfindelse kom. Nu, med den rette vinkel bor, bore disse pilot huller er en snap. Ikke kun har det revolutionerede kabinet gør, det har også gjort bore huller i væggen studs i forberedelsen af VVS og elektriske installation meget nemmere end det var tidligere.

Instruktioner

•Mark materiale bliver boret med en blyant til at sikre hullet vil være nøjagtig hvor det ønskes. Placere søm-sæt på denne mark og let tryk på det med hammeren.

•Sæt den krævede borehoved i boret ved hjælp af chuck nøgle til at stramme den. Være sikker på at indsætte nok af bit i chuck så ret vinkel boret vil passe ind i det område, det er nødvendigt.

•Grip håndtaget stramt nok til at forhindre højre vinkel bore glider ud af hånden. Bump retvinklet boret drift knap for at sikre bit er sat i den pilot hul. Når dette er sikret, bore hullet, som du ville enhver anden hul.

Tips & advarsler

  • Fornemmelsen af en ret vinkel drill er forskellige fra en almindelig boremaskine og kan forårsage brugeren at lade retvinklet drill glide fra deres greb.
  • Vende drive i en ret vinkel boremaskine vil gøre det lettere at fjerne borehoved fra sit hul.
  • Aldrig bruge en ret vinkel bor i en position, kramper din hånd, eller forbyder et stramt greb af boret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com