Hvordan du kan bruge en rundsav til at skære et hul i Cedar sidespor

January 16

Hvordan du kan bruge en rundsav til at skære et hul i Cedar sidespor

Tilføje en ny dør eller et vindue til en eksisterende struktur kræver skære en åbning i ydre. Når der udvendig er dækket i cedar sidespor, er skære åbning en enkel proces med mærkning opskæring linjer og derefter skære dit hul. Da cedar sidespor består kun af planker af cedertræ, en rundsav udfører nedskæringerne, hurtigt og effektivt, selvom nogle støtte med en håndsav er påkrævet for præcise kapre.

Instruktioner

•Mark skære linjen for hullet du ønsker at oprette i din sidespor. Hvis skære et hul til at matche en placeret i udformningen af dit hjem, markere åbningen fra indersiden af struktur; ellers lave mærker udefra. Brug et fedt blyant til at gøre mærket på sidespor, udnytter en lineal og carpenter's plan for at sikre, at linjerne er plumb og niveau.

•Sæt base af cirkulæret så mod træbeklædningen så at du har justeret klinge med starten på en af linjerne skæring. Start klinge af saven og derefter lavere blade gennem bunden tilnærmet opskæring, gør en kaste snit gennem sidespor. Sæt så dybde til dybden af sidespor til at undgå at skære igennem beklædningen omkring dit hjem, hvis ikke beskæftiger sig med en allerede eksisterende ramme åbning. Konsultere rundsav producentens instruktioner om indstilling af dybde, som processen afviger så model.

•Flyt saw langs linjen skæring. Anvend let tryk til saven, så vingen at gøre arbejdet med skære igennem sidespor, mens du flytter den ned linjen skæring. Stop så omkring ¼ tommer fra slutningen af linjen, så komplet snittet med en hånd så for bedre kontrol over hvor afskårne ender.

•Flyt saven til et andet markeret skæring linje og gentage processen. Fortsæt, indtil du har skåret sidespor omkring det ønskede hul og derefter trykke opskåret sidespor stykke udad til at fjerne det fra de omkringliggende sidespor.

Tips & advarsler

  • Finish cut bruge sandpapir til at sand linjen cut glat.
  • Bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne mod flyvende murbrokker og savsmuld under opskæringen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com