Hvordan du kan bruge Paint til at oprette en granit Look

November 27

Hvordan du kan bruge Paint til at oprette en granit Look

Udseendet af granit består af en grundfarve belagt med skjolder eller steder i andre farver. Paint er et fantastisk medie til at skabe en granit look på Formica eller plast bordplader, vægge, træ, brusekabiner og andre faste overflader. Faux granit kits kommer med alle de nødvendige instrukser og komponenter, der omfatter en grundfarve plus sparkly mineraler. Alternativt kan du oprette granit udseende selv. Studere et billede af granit du vil emulere og købe de tre mest fremtrædende farver; derefter blande dem ved hjælp af kreative penselstrøg og andre metoder.

Instruktioner

•Rengør overfladen for at være malet med en affedter og lappe nogen skrammer eller buler med de anbefalede materiale til overfladen du arbejder med. Du skal muligvis sand patches for at sikre glathed.

•Stick malertape omkring sider af det område du ønsker at male for at oprette ren kanter. Forberedelse er det vigtigste aspekt af enhver maling job, så ikke haste eller sparer. Hvis du anvender maling til en absorberende overflade som træ, gips, murværk eller beton, vil du nødt til at male hele overfladen med en regelmæssig primer først. Spørg din maling sælger for anbefalinger.

•Paint hele overfladen med granit base eller primær farve. Først bruge en skum børste omkring kanterne, og udfylde center med en rulle, arbejder i tre-mund-square sektioner. Tillad denne frakke til tørre i flere timer, som anbefalet af fabrikanten.

•Blot på din sekundære farve hvis du ikke bruger et kit. Bruge en pensel, en gammel håndklæde eller en svamp, og lad den første farve for at vise gennem. Tillad den anden farve til tørre.

•Applicer mineraler, hvis du bruger et kit. Dette er det produkt, der skaber granit effekt. Nogle fabrikanter kræver du at tilføje mineraler til en maling base og rør dem i og derefter male over den første frakke med en børste, mens andre giver en svamp, som du bruger til at duppe mineralerne på overfladen. Følge op med en klar lak når mineralerne er tørre.

•Spray eller svirp på den tredje farve hvis du ikke bruger et kit. DUP som du gjorde det andet lag, eller dyppe en tandbørste i malingen og svirp det på, pas på ikke at ramme andre overflader. Tillad den tredje farve til tørre.

•Sand overfladen let med en bøde-grus sandpapir og anvende en eller to polyurethan top frakker. Tillad overflade pelsen til at tørre helt. Dette kan tage så lang tid som 48 timer.

Tips & advarsler

  • Granit farver kan være lyse og mørke oliven grøn med sorte pletter eller pletter; grå med lys brune og hvide pletter; lys brun, mørk brun og creme. Det har også undertiden sprudlende guld steder i den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com