Hvordan du kan bruge vinduet Blinds

December 5

Hvordan du kan bruge vinduet Blinds

Hvis du har nogensinde været ubehageligt vækket af et glimt af solskin på dit ansigt-streaming, skal du installere persienner over din windows og kontrollere mængden af sollys, der kommer ind i rummet. Persienner består af et antal af lameller. Vinkel disse lameller op eller ned for direkte sollys. Når du ikke ønsker noget der dækker vinduet, trække lamellerne op af vejen. Persienner er nemme at bruge og de varierer ikke meget fra én producent til en anden.

Instruktioner

•Øge blinds ved at trække i ledningen. Træk ledningen lidt til højre for at låse blinds på plads. Låse blinds på plads på uanset hvilken højde er bedst for dig. Hvis du vil blinds at være kun halvt nede, træk ledningen, indtil blinds nå dit ønskede højde og derefter trække i ledningen til højre for at låse dem på plads.

•Unlock ledning ved at trække den mod venstre. Når ledningen er låst op, kan du hæve eller sænke blinds til en anden højde. Træk begge snore på samme tid til at hæve og sænke blinds jævnt. Trække en ledning mere end den anden resulterer i en blind nederste kant bliver skæve. Selv dem ud igen ved at trække kablerne separat indtil den nederste kant løber lige over vinduet.

•Juster vinklen af lameller ved at dreje stangen. Roterende stangen med uret vinkler lamellerne ned mens du tænder stang counter uret vinkler lamellerne. Når lamellerne er vinklet ned, skinner Solen mod gulvet. Lameller vinklet op send lys mod loftet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com