Hvordan du kan diagnosticere Maytag Neptun tørretumbler problemer

July 15

Maytags Neptun linje af tørretumblere har en stor kapacitet, front loading design. Neptun dyer kan stables, hvis de anvendes sammen med en Neptun skive, og det har 22 vaske cykler. Neptun tørretumbler er kendt for sin holdbarhed, men som med enhver tørretumbler problemer kan udvikle. De fleste af problemerne, der kan spores til brugerfejl eller en strømforsyning problem.

Instruktioner

•Kontroller, at tørretumblerens døren er lukket lukket og at netledningen er sluttet til en stikkontakt. Også kontrollere hjemmets sikringsboksen for en udløst circuit breaker.

•Sørg for, at "Air fnug" knappen på tørretumbler er touchscreen har ikke er valgt, hvis tørretumbleren undlader at producere varme. Også klart lint skærmen hvis tørretumbleren undlader at varme.

•Kontrollér udstødningssystem, som afslutter fra bagsiden af tørretumbleren for træsko, som almindeligt forekommende hvis skærmbilledet lint ikke har været renset regelmæssigt. Også sikre, at kun 4-tommer metal udstødning slanger bruges til udstødningssystemet. Hvis træsko er til stede på grund af en forkert udstødningssystem, tørretumbleren vil undlade at tørre tøjet helt. Også undgå at overbelaste tørretumbleren, hvilket også kan forårsage en tørring problem. Mængden af tøj svarende til en enkelt vask belastning bør ikke overskrides.

•Tjek for tilstedeværelsen af løse genstande hvis tørretumbleren producerer støj, som mønter og løs knapper. Tørretumbleren vil også producere støj, hvis det ikke er udlignet korrekt. Læg en plan oven på tørretumbleren og drej foden placeret i bunden af hvert hjørne af tørretumbleren indtil dryer er niveau.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com