Hvordan du kan genbruge Coleman propan tanke

January 13

Hvordan du kan genbruge Coleman propan tanke

De grønne 16.4-ounce Coleman propan dunke, der giver brændstof til camping ovne, lamper og andre udendørs apparater kan genbruges, kun hvis lokale genbrugspladser vil acceptere dem. Den største bekymring blandt genanvendelse center operatører er at sikre, at enhederne er helt tom for brændstof. Coleman tilbyder en plast værktøj beregnet til at forsikre genbrugspladser i dunke er helt tom. Hvis dette værktøj ikke er tilgængelig eller genbrugspladser ikke acceptere dunke, kan den eneste mulighed være at smide dem i skraldespanden.

Instruktioner

•Kontrollér sikker propan dåsen er tom ved at knytte det til et komfur eller lanterne og opererer det indtil der er ingen spor af brændstof tilbage.

•Hent Coleman's "Green Key værktøj" hos en forhandler, der sælger camping udstyr. I nogle tilfælde er disse plastic enheder tilgængelig uden beregning når Coleman dunke er oprindeligt købt. Skubbe "Grøn nøgle værktøj" ind i ventilen i toppen af cylinderen. Tillad dunk at sidde i mindst to minutter før du forsøger at genanvende.

•Tag dåser med "Grøn nøgle værktøjet" stadig indsat i ventilen, til genbrug center og forklare, at værktøjet er bevis på, at beholderen er helt tom og sikkert for genanvendelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com