Hvordan du kan genbruge computere med gratis hjem Pickup

August 26

Hvis du er færdig med en bestemt computer og ikke planlægger at give det væk, ville en gavnlig idé være at genbruge det. Dette giver de elektroniske komponenter på indersiden af enheden skal bortskaffes korrekt uden at skade miljøet. Hvis du ikke ønsker at tage enheden til den lokale genbrugsstation, er der endda et par måder, du kan arrangere at have computeren afhentet fra dit hjem gratis.

Instruktioner

•Brug Dells No-undskyldning derhjemme Pickup Program hvis du genbrug en computer købt fra Dell. Dette program typisk koster $10-$20 for en afhentning, men er gratis til eksisterende Dell-kunder. Programmet opererer sammenholdt med Fedexs pakke returprogram. Følg vejledningen på webstedet Dell at arrangere en bekvem pickup tid.

•Brug alle grøn elektronik genanvendelse. Dette program kræver du planlægger en afhentning ved hjælp af en formular tilgængelig på webstedet for alle Green. Pickupper kan planlægges for syv dage om ugen, uanset hvor du bor i landet. Andre typer af elektronik som fjernsyn og mobiltelefoner, kan også afhentes i løbet af samme session.

•Purchase din nye computer fra Best Buy og få det leveret. Hvis du køber en ny computer (eller endda et apparat som en vaskemaskine eller en ny storskærm tv) fra Best Buy, vil levering drivere, der kommer til dit hjem tage og genbruge din gamle computer gratis. Computeren behøver ikke at være blevet købt i bedste køb for at være berettiget til dette program.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com