Hvordan du kan genbruge elektriske apparater

December 14

Hvordan du kan genbruge elektriske apparater

Elektriske apparater er ikke bare pladskrævende Tilføjelser til en losseplads. Disse elementer er farlige for miljøet når bortskaffes korrekt. At tage sig tid til at genbruge apparater, der ikke længere fungere korrekt vil forhindre kølemidler og kviksølv fra siver ud i atmosfæren og holde dit apparat fra at blive en besværlig tilføjelse til allerede overfyldte lossepladser.

Instruktioner

•Indstil om apparatet er i god stand eller brug kun mindre reparationer. Hvis dette er tilfældet, en liste over varen på websteder som Craigslist eller Freecycle hvor andre i dit samfund kan kigge efter netop sådan et apparat. Du kan også donere arbejder apparater til Goodwill eller Frelsens hær.

Kortindgangsdør forhandler af apparatet. Om apparatet stadig arbejder eller ej, kan de oprindelige forhandler har detaljerede oplysninger om hvordan du kan genbruge apparatet korrekt. I nogle tilfælde kan de afhente varen til dig. Den forhandler, du har købt apparatet fra kan være i stand til at tilbyde denne service.

Kortindgangsdør dit elselskab og forhøre sig om bounty programmer for elektriske apparater. De fleste programmer har begrænsninger på størrelsen og typen af apparater, der kan accepteres, hvis denne type program findes.

•Locate en genbrugsstation i dit område, der accepterer elektriske apparater. Oplysningerne fra stål genanvendelse Institut eller United States Environmental Protection Agency kan muligvis hjælpe dig med at finde et nærliggende sted, der kan acceptere dit apparat.

Tips & advarsler

  • Hvis du genbruge et køleskab, fryser eller klimaanlæg, skal du først skaffe ordentligt af kølemidler. Kontakte din lokale kommunale Institut for offentlige arbejder.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com