Hvordan du kan genbruge en Armoire til køkkenet

May 19

Hjem teatre med fladskærm tv bliver stadig mere overkommelig og populære. På grund af dette og ændringer i indretning tendenser, folk der passerer over, kastede ud og erstatte underholdning klædeskabe--som blev populær i 1990 ' erne--med slankere, mere kompakt TV står. Før du trække din forældede, men stadig funktionelle, armoire til lossepladsen eller donere det til en Sparsommelighed butik, overveje, om du måske kunne bruge det som en praktisk supplement til dit køkken.

Instruktioner

•Installer en hylde eller på hylderne i de store åbne rum af klædeskab, hvis garderobe ikke omfatter en. Måle størrelsen på hylden og markere målinger inde klædeskab. Boret fire huller på størrelse med hylde klip. Indsæt klip og installere hylde eller hylder. Sted Køkkengrej, bakeware, Kina eller andre køkken varer på hylderne.

•Twist skrue kroge inde i indre af en af armoire døre. Hænge støbeskeer, slidsede skeer, spatler og andre store redskaber på krogene. En anden mulighed er at installere et ark af pegboard på indersiden af døren og bruge pløk kroge til at hænge disse elementer.

•Measure indre af den modsatte klædeskab dør. Hænge en opslagstavle, som en dekorativ kork bord, tør slette bord eller tavle, der er mindst en anelse mindre end disse målinger på indersiden af døren. Brug det til at notere ned menuer, købmand lister eller meddelelser til din familie.

•Pop en skuffe arrangør specielt fremstillet til at rumme forskellige størrelser af krydderi krukker i den øverste skuffe af klædeskab. Du kan finde disse på hjem organisation butikker, hjem forbedring Centre og andre hjem varer detailhandlere. Dine krydderier vil være let tilgængelige og endnu holdes ude af syne i et køligt, tørt sted.

•Stash store, brugt sjældent køkken elementer i de resterende skuffer i garderobe, såsom stegeso du kun bruge i løbet af ferien eller en særlig kage pan bruges til at gøre din familie fødselsdag kager. Du vil frigøre værdifuld plads i dit køkken uden at ofre de varer du ikke bruger på daglig basis, men stadig ønsker at beholde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com