Hvordan du kan genbruge en reol ved at dreje det på sin Side til lodret opbevaring

July 15

Hvordan du kan genbruge en reol ved at dreje det på sin Side til lodret opbevaring

Når man ser på møbler og elementer ejer du allerede med en analytisk øje, du kan finde en ny måde at bruge ting, der vil gøre det muligt for dig at spare penge. For eksempel kan du genbruge en reol ved at dreje det på sin side til lodret opbevaring. Med hylder i lodret stilling har du lagerområder i en anden figur, der kan være lige hvad du har brug for.

Instruktioner

•Measure højde reol og find en placering i dit værelse, der passer til højden på reolen som bredden. For eksempel, hvis reolen er 6 fod høj, skal du 6 fod vandret plads langs en væg for at slå reolen sidelæns.

•Sæt reol på sin side og fjerne enhver flytbare hylder fra reol til at sikre dem lodret. Kassér pløkker eller clips, der holder hylden på plads vandret. Køre en perle af trælim langs både sidekanter og indersiden lang kanten og passe hylden ind i reolen på det rette sted. Klemme hylde på plads med en band klemme, der omkranser hele hylde og reol til at sikre, at hylden ikke bevæger sig mens de trælim opstiller. Konsultere trælim etiketten for tørretid og fjerne band klemme efter tørretiden er udløbet. Gentag den samme proces for hver flytbar hylde. Har din bogreol ikke flytbare hylder, fortsætte uden limning.

•Situate reolen stramt og sikkert mod væggen så bagsiden af reolen sidder flush mod muren fra den øverste kant til den nederste kant hvor muren opfylder gulvet.

•Plan hvordan du vil bruge reolen. Afhængigt af antallet af hylder, vil du nu har lodrette mellemrum mellem lodrette brædder hvor du har horisontale rum og hylder. Bruge nogle af de lodrette rum til at holde stabling kurve eller høje indretning såsom lysestager eller vaser.

•Find center pege på undersiden af den øverste hylde reolen mellem to lodrette brædder ved at måle og lave en lille "X" på dette punkt. Bor en pilot hul med at bore og skrue en lille krog i hullet. Brug krogen til opbevaring--hængende punge, rygsække, poser eller endda let frakker. Gentag denne proces for at omdanne så mange lodrette mellemrum i hængende rum, som du ønsker.

•Sæt elementer oven på den øverste hylde af reol til vandrette opbevaring. Kurve, bøger, placeringer og home decor poster såsom keramik og stearinlys kan se perfekt langs den øverste hylde sidelæns reolen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com