Hvordan du kan genbruge en Vintage knagerække

October 26

Knagerækker plejede at være forvist til den forreste foyer, at give familie og venner et sted at hænge deres frakker og hatte. Du vil finde dem nær tilbage indgangen så godt, hvor de corralled jakker, trøjer, hatte, tørklæder og alle slags udendørs gear, at holde mudrooms pænt. Vintage knagerækker kan være fritstående eller fastgjort til væggen og kan være sat til at arbejde i alle rum i dit hus.

Instruktioner

•Vis fotos og samlinger. Stikke et lille hul i toppen af et fotografi, tråd bånd eller sejlgarn gennem det og hænge det på knagerækkes pløkker. Intersperce postkort eller lykønskningskort med fotografier til en mere varieret look.

• Vis off en samling af keramik kander ved at hænge dem på knagerække fra håndtagene. Slips klaser af tørrede blomster og urter med rafia og suspendere dem op og ned fra den bøjle pløkker.

•Organiser dine badeværelse. Montere en knagerække på væggen og bruge det til opbevaring i et almindeligt syn, når du hænger din kosmetiske tasker, håndklæder og badekåbe på det. En lodret eller stående frakke træ kan arbejde godt for dette også.

•Exhibit vintage tøj og hatte. Hænge en samling af gamle halm hatte på hver anden pind i en væg-monteret tøj rack sammen med vintage sommer kjoler eller vise en antik Brudekjolen på en silke bøjle af draperinger det på en tøj træ.

•Monter det på dit køkken væg. Oprette en iøjnefaldende omdrejningspunkt i dit køkken, når du hænge gryder på en vintage knagerække. Vælg en med lange pinde eller kroge så gryder og pander ikke skrabe på væggen. Vise kaffekrus eller te kopper på en mindre bøjle.

•Sæt et tøj træ i dit soveværelse. Placer en lodret knagerække i et hjørne for slips, tørklæder, bælter, delikat natkjoler og andre lingeri. Bruge det til at organisere din halskæder og armbånd af suspendere dem over krogene.

Tips & advarsler

  • Langs med væg-monteret og tøj-træ stilarter, vintage bøjler kan findes i hal-stativ og paraply-stand stilarter, der er generelt store stykker af inventar oftest findes foran foyerer. Men hvis du har pladsen, disse kan repurposed i mange af de samme måder, som de mindre sorter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com