Hvordan du kan genbruge fluorescerende pærer gennem sikkerhed Kleen

May 18

Hvordan du kan genbruge fluorescerende pærer gennem sikkerhed Kleen

Sikkerhed Kleen er en landsdækkende corporation, der er specialiseret i genvinding og oparbejdning af olie, samt indsamling af andre farlige materialer som fluorescerende pærer. Virksomheden er en af mange, der indsamler farlige materialer til profit og offentlig service.

Uanset hvilket selskab du vælger at arbejde med, er det til rådighed, der er mere vigtigt. Da kviksølv indeholdt i fluorescents kan være skadelige for dit helbred, er det vigtigt at bortskaffe pærer korrekt.

Instruktioner

Kortindgangsdør den nærmeste sikkerhed Kleen placering at arrangere drop off samling kasser. Næsten hver stat har mindst én sikkerhed Kleen beliggenhed, hvorfra man kan aflevere og afhente af visse genanvendeligt. Du kan finde sikkerhed Kleen placeringen nærmest du ved at besøge webstedet sikkerhed Kleen. Der kan være et gebyr forbundet med servicen, selv om priser og tilgængelighed afhænger af din placering.

• Indsamle din fluorescerende rør. Typisk, sikkerhed Kleen vil give kasser at holde så mange som 40 pærer. Placer din indsamlingskasse i et sted, hvor det er usandsynligt, at være forstyrret eller knust. Af hensyn til alles helbred, undgå at bryde de pærer for enhver pris.

Kortindgangsdør sikkerhed Kleen når du har udfyldt indsamlingskasse til at få det afhentet af firmaet. Betale dine gebyrer for korrekt bortskaffelse af pærer.

Tips & advarsler

  • Hvis du har kun et par rør skal bortskaffes, kan de genbruges på nogen fluorescerende pære samlecentral. De fleste Home Depot steder er pære samling centre, og de fleste byer har mindst én samling center for farlige materialer. Kontakt din lokale papirkurv vognmanden, hvis du ikke er sikker på, hvor man kan aflevere ikke-kommerciel samlinger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com