Hvordan du kan genbruge fluorescerende pærer

August 21

Hvordan du kan genbruge fluorescerende pærer

Selvom kompakt fluorescerende pærer er blevet mere og mere populære i de seneste år som de energibesparende alternativer til standard glødepærer, har de en ulempe. Fordi de indeholder kviksølv, de betragtes som farligt affald, og EPA mandater at de genbruges gennem et føderalt regulerede og godkendte anlæg. At finde en kan være en udfordring, men der er et par måder til at sikre korrekt bortskaffelse.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale affaldsbortskaffelse service. Mange virksomheder, der tilbyder bortskaffelse tjenester til skrald tilbyder også genbrugsservices. Bede om priser og services – skal du aflevere den eller vil de tage det op med trash så længe det har adskilt og mærket?

Hvis din papirkurv er afhentet af byen, check med byen kontorer eller en kommerciel bortskaffelse service. Finde ud af, om de tilbyder genanvendelse af farligt affald som f.eks kviksølv-holdige lys pærer.

Kortindgangsdør lokale belysning virksomheder. De har ofte oplysninger om hvor de genbruge deres brugte pærer eller har et genbrugsprogram på plads. Hvis de ikke kan genbruge det for dig, ved de som regel, hvor du kan.

Hjem forbedring butikker har undertiden placeringer, hvor offentligheden kan genbruge deres pærer. Butikkerne kan også have oplysninger om, hvor de går til at disponere over lamper. Tale med en chef til at få flere oplysninger.

•Hold øje med store elektronisk genbrug begivenheder. Lokale skoler, biblioteker og samfundet Centre holde ofte årlige eller halvårlige elektronik genanvendelse begivenheder som en måde for folk at få slippe af gamle computere, tv og andre store stykker, der er ikke længere anvendelige. Genvindingsanlæg accepterer disse varer sandsynligvis også vil have en sektion for farligt affald som pærer.

Hvis de ikke accepterer det ved arrangementet, vil de i det mindste give dig, oplysninger om, hvor og hvordan du kan genbruge med dem. Igen, dette vil højst sandsynligt kræve dig til at slippe ud på deres centrale anlæg.

•Kontrollér bortskaffelse selskab hjemmesider efter måder at levere din pærer (normalt kaldet "lamper" på belysning og genbrugspladser). Det er fælles for disse virksomheder at tilbyde specialfremstillede kasser til forsendelse farlige materialer til dem slippe dem i person. Bemærk, at omkostningerne ved boksen omfatter ikke kun gebyrer for genanvendelse din pærer, men også betaler for særlige forsendelse krævede hen til sende farlige materialer.

Tips & advarsler

  • I modsætning til genanvendelse af dåser eller flasker hvor du nogle gange få penge til gengæld, koste farlige materialer faktisk penge at genbruge--normalt omkring 10 cent til 15 cents per lineær fod for straight pærer og omkring $1 til $2 til spiral pærer, (som også omfatter en ballast).

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com