Hvordan du kan genbruge i udsmykning

October 17

Hvordan du kan genbruge i udsmykning

Nyorientering er en stor del af DIY æstetiske og en måde at tilføje din egen personlige touch til din dekoration. Det kræver at du tænke udenfor boksen og tænke på nye funktioner for varer du allerede ejer. Ved at forstå dine behov og hvordan du ønsker at opfylde dem, kan du shoppe i dit eget hjem for emner at genbruge som du går om opfyldelsen af dem.

Instruktioner

•Evaluate den plads, du ønsker at dekorere. Spørg dig selv, hvad funktionen punkter du placerer der skal tjene. Lav en liste over hvad du har brug for. For eksempel, skal du muligvis en tabel, et sted at sætte bøger eller en holder til nogle emner, du bruger i dette område af dit hus.

•Look omkring dit hus med et åbent sind for varer, der kan tjene det formål, du har brug for. Være opmærksom på hvordan noget kan anvendes uden for dets tilsigtede funktion. En stak sofabord bøger, for eksempel, kan repurposed i et sidebord. En unik vase kan blive en pen indehaveren på dit skrivebord eller holde et par køkkenredskaber. En stige hang vandret på væggen er dyb nok til at holde bøger, og skibsfart kasser er en størrelse og form til mange forskellige formål.

•Kontrollér ændringer skal gøre elementet tjene sit nye formål. For eksempel, kan du skrue møbler ben til bunden af en kuffert til at forvandle det til et sofabord eller male et element på en måde, du ville ikke, hvis du anvender det til sit oprindelige formål.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com