Hvordan du kan genbruge plast urtepotter

December 29

Hvordan du kan genbruge plast urtepotter

Brugte plast urtepotter, især sort dem, der kom fra børnehaven, bliver ofte ikke andet end støv-samlere og plads-slagtesvin i hjørnet af din garage eller opbevaring skur. Selv om lagring af potterne er bedre end at sende dem til en losseplads, hvor det vil tage et ubestemt beløb af tid for dem at forringe, du kan også genbruge disse plastic containere på en facilitet, der accepterer sådanne varer, eller du kan gennemføre kreative måder at bruge gryder igen.

Instruktioner

•Hold en lille plast blomsterkrukke af din hund næring, kat fødevarer, fuglefrø eller pottemuld og bruge det som et scoop.

•Fyld en mellemstore pot 3/4 fuld af sand og bruge det som et udendørs askebæger, eller sætte Urtepotter uden for nær en sandkasse for børn at bruge til at bygge slotte og forter. Du kan endda tage gryder langs på en strand udflugt.

•Sæt små eller mellemstore urtepotter i områder, hvor du har brug for affald beholdere men ikke ønsker at købe noget for at tjene formålet, såsom til bortskaffelse af lint fra din tørretumbler. Du kan linje gryder med små papirkurven liners.

• Indsamle grøntsager fra din have eller frugt fra din træer i en stor størrelse plast flower pot. Gemme frugt eller grøntsager, som ikke kræver afkøling i en af disse Potter.

•Brug jumbo-sized plastic Potter for små haveredskaber, shop klude, pet legetøj, børn legetøj eller andre elementer, der har brug for en opbevaring plads. Bruge små eller mellemstore urtepotter for odds og ender i dit hjem som loose change, bånd eller buer, hår tilbehør eller håndværk supplies. Dække ydersiden af puljen med farverige kontakt papir, eller klippe stof og knytte den til puljen med en hot limpistol til en dekorativ effekt.

•Nail plast urtepotter, med den åbne ende ud, til et skur, garage eller siden af dit hus for at oprette en rugende container for fugle. Fugle som spurve og sorg duer vil drage fordel af dette tilbud.

•Sæt større Potter hovedet over skrøbelige eller unge planter, der har brug for beskyttelse mod frost. Potterne vil holde planter fra frysning og døende. Fjern Potter i dagtimerne, så planterne får lys.

Tips & advarsler

  • Ringe lokale havecentre og spørge om de sponsor et genbrugsprogram for plast urtepotter. Nogle havecentre vil tage containere tilbage som en gestus, men måske ikke har midler til at genbruge dem og i stedet smide dem væk.
  • Kontakte tjenesteudbyderen bortskaffelse af affald og forhøre sig om genanvendelse af plast urtepotter. Selv hvis din rådighed service ikke genbruge, kan du muligvis få oplysninger fra dem om hvem der gør i dit område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com