Hvordan du kan genbruge Poly tasker

October 26

Poly tasker brugte til at være vanskeligt at genanvende, men aktuelle udvikling i genanvendelsesindustrien mødte forbrugernes interesse i at undgå affald og genbrug af materialer. Efter at have modtaget varer i poly tasker, vask og tør dem om nødvendigt. Genbruge poly tasker i en række forskellige måder.

Instruktioner

•Tag poly tasker til genanvendelse stationer. Mange poly tasker har nu harpiks identifikationskoder til at lette genvinding. Kontrollere koder, normalt mærket fra 01 til 07. Før du tager tasker i, kalder de genbrugspladser eller besøg deres hjemmesider for timers drift og at kontrollere, hvilke poser centeret accepterer. Spørg, hvis center kræver poser skal sorteres efter koder.

•Return den rene poly tasker til udvalgte butikker hvor du fik poser. Mange detailforretninger er nu accepterer poly tasker. Kald butikker for at finde ud af hvor at returnere poser. Eller når du køber varer, Spørg sælgeren hvor du kan genbruge poser.

•Reuse poser. Holde din rene poly tasker handy for de gange, når du har brug for dem. Gemme dem i en poly taske sok, med en åbning i toppen til at placere tasker og i bunden for at hente en pose. Tage dem med dig på shoppingture. Bruge dem til garage salg. Fyld dem med elementer til at donere til Genbrugsbutikker eller velgørenhed årsager. Dele tips med familie og venner til at genbruge tasker.

•Transform poly tasker til nye elementer. En nuværende tendens er at strikke poly taske i beach tasker og punge. Vælg et mønster, få strikkepinde og skabe unikt og nyttigt totes gratis. Brug håndværk som en måde at lære børn at strikke uden at bekymre sig om udgiften til indkøb af materialer. Undersøge andre kreative projekter, såsom at bruge poly tasker for at gøre T-shirts, kjoler og hatte.

Tips & advarsler

  • Husk at holde poly tasker fra spædbørn og små børn.
  • Hvis ved hjælp af elementer eller tøj lavet af poly tasker, huske på, at materialet kan smelte i stærk varme.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com