Hvordan du kan genbruge små husholdningsapparater

July 11

Hvordan du kan genbruge små husholdningsapparater

Genbrug små husholdningsapparater hjælper med at holde miljøet rent og sundt. Ifølge det amerikanske råd for en energieffektive økonomi (ACEEE), kunne bortskaffe dine husholdningsapparater, i stedet for genanvendelse elementer, indføre drivhusgasser, tungmetaller og giftige kemikalier i miljøet. Genbrug dine små husholdningsapparater gennem en velrenommeret genbrugsstation er et must, hvis du ønsker at lysne dit kulstof-fodaftryk og beskytte miljøet.

Instruktioner

•Locate en genbrugsstation i dit område, der accepterer små husholdningsapparater. Du kan finde en Genbrugsplads i nærheden af dig ved at foretage en hurtig søgning på nettet på Earth911. Skrive i en bestemt husholdningsapparat du er villig til at genanvende i feltet "Find genanvendelse Centre For" og skrive i din zip, adresse, by eller stat i boksen "Nær". Klik på knappen "Søg" for resultater.

•Gather alle små husholdningsapparater er du villig til at donere til genanvendelse center. Små husholdningsapparater, såsom brødristere, mikrobølgeovne, blendere, fans og strygejern kan genbruges.

•Sæt apparater i sturdy, sikker papkasser. Prøv at placere lignende apparater med hinanden eller tæt på hinanden i hver kasse, som lignende apparater bliver sorteret og genbrugt sammen.

•Tab kasser indeholdende husholdningsapparater på genbrugsstationens officielle adresse eller på deres donation/genanvendelse bin. Hvis du ikke kan levere apparaterne til genbrugsstationen, Spørg venner eller familiemedlemmer om bistand til levering af varer til centrum.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at genbruge dine apparater gennem en etableret Genbrugsplads, kan du genbruge varerne ved at kaste en værftet salg. Sælger hvidevarer, i stedet for at kassere dem og sende dem til et deponeringsanlæg, er en nem måde at genbruge.
  • Du kan også genbruge små husholdningsapparater ved simpelthen at give appliance(s) til venner og familiemedlemmer eller trængende medlemmer i dit community.
  • Hvis du ikke er i nærheden af en Genbrugsplads, kan du indlevere de små husholdningsapparater til center's officielle adresse.
  • Fragt apparaterne ved mail kan være dyrt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com