Hvordan du kan genbruge sofaer

March 7

Hvordan du kan genbruge sofaer

Store emner såsom sofaer er muligvis ikke de letteste ting i verden at genanvende eller selv bortskaffe, men genanvendelse af dem er umagen værd. Det kræver energi at transportere sofaer til en dump, du måske nødt til at betale et gebyr for at bortskaffe det og at gøre nye sofaer forbruger energi og råmaterialer. Undersøge de forskellige måder at genbruge en gammel sofa før det sendes til den nærmeste dump af økonomiske og miljømæssige årsager.

Instruktioner

•Indstil om du virkelig har brug for en ny sofa. Hvis du bare ikke kan lide udseendet af din gamle one, er det omkostningseffektivt at tilføje nye belægninger i stedet for at købe en helt ny sofa.

Kortindgangsdør venner, familiemedlemmer og bekendte at opdage om nogen du kender har brug for en sofa. Folk flytter ind i umøbleret hjem for første gang muligvis godt møbler.

•Sell din sofa, hvis det er stadig i fremragende stand. Lokal annoncering og steder såsom eBay er veje til at undersøge.

•Donate din sofa. Lokale velgørende muligvis møbler i brugbar stand til eget brug at omfordele eller sælge. Nogle specialiserer sig i at indsamle gamle møbler til genbrug.

•Offer din sofa på en hjemmeside som Freecycle. Nogen, der ønsker sofaen vil komme og indsamle det.

•Locate en virksomhed eller Genbrugscenter, der genvinder store elementer af møbler. Earth911 har en nyttig søgefunktion på sin hjemmeside.

•Adskil din sofa. De bløde dele af sofa, belægninger og fyld, gøre en egnet fyldning til puder og tøjdyr. Hvis du ikke gør sådanne ting selv, kan du have en ven, der gør. Ellers kontakt lokale håndværk grupper. Nogen kan næsten helt sikkert bruge disse materialer. Resten af sofaen er sandsynligvis primært metal, som du kan sælge til en skrot metal købmand eller tage til en genbrugsstation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com