Hvordan du kan genbruge til Container haver

April 6

Hvordan du kan genbruge til Container haver

Dyrkning af grøntsager eller blomster i containere er en mulighed, hvis du ikke har en gård til en traditionel haven seng. Du kan placere container haver på terrasser, balkoner eller inde i nærheden af en solrig vindue. Mens du har brug for beholdere og andre elementer til at starte din have, behøver de ikke at være dyrt. Genbruge elementer, du normalt ville smide væk og genbruge, hvad du allerede har på hånden til at gøre din container haven arbejde for dig, uden at de høje udgifter til nye materialer.

Instruktioner

•Rengør genanvendt beholdere i en opløsning af én del blegemiddel til ni dele vand før anvendelsen. Bruge spande, metal spande, ren maling dåser eller andre beholdere, der er stor nok. Lavvandede rodfæstede planter gør godt i containere, der er 10 tommer i diameter og 8 til 10 inches dyb, mens store planter, som tomater, kræver 12 tommers diameter containere, der er mindst 10 til 12 inches dyb.

•Drill drænhuller i bunden af din genanvendt beholder, så det er velegnet til udplantning. Gøre, fire, 1/4-inch huller i bunden af beholderen, afstand mellem dem lige omkring sin base.

•Fyld i den ekstra plads på beholdere, der er dybere end 18 inches, så du bruger mindre jord og beholderen er lettere til at flytte. Placer rene, knuste plastic drikke flasker eller dåser i den nederste del af puljen. Skiftevis, bruge skum pakning peanuts.

•Fyld containere med jord. Brug en købt sterile blanding eller genbruge din gamle potning mix af sterilisering det før brug. For at sterilisere, udfylde en bradepande med 3 til 4 inches af pottemuld mix og dække med folie. Bages ved 300 grader F i 30 minutter. Lad det afkøle derefter udfylde dine containere.

•Brug mælk kander, juice containere eller andre låg beholdere til dit vand og gødning løsning i stedet for ved hjælp af købt vandkander. Bland en vandopløselig gødning med 1 gallon af vand ifølge pakke retninger. Vandplanter med denne løsning på hver anden vanding og gemme den ubrugte del i kanden indtil den næste ansøgning.

•Kontrollér plante understøtter og bånd til vinplanter som tomater og bønner. Genbruge maling-omrørere til små planter eller bruge grene for højere planter. Gøre plante bånd af strimler af strømpebukser eller strimler skåret ud af gamle t-shirts.

Tips & advarsler

  • Du kan genbruge plast Vasketøjskurve og andre beholdere, der ikke holder vand ved foring dem med en affaldssæk før fylde dem med jord.
  • Du kan også kompost bruges potning mix i stedet for sterilisering det.
  • Når genbrug elementer for container haver det er afgørende, er de sterile, så du ikke sprede sygdommen til dine planter. Skyl ethvert element, der kommer i kontakt med planterne eller jord i blegemiddel løsning før brug.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com