Hvordan du kan øge højden på en gammel udøvende stol

March 16

Hvordan du kan øge højden på en gammel udøvende stol

En god kontorstol giver både komfort og ortopædiske støtte. Udøvende stole er designet til at give brugeren med en ergonomisk måde at sidde ved et skrivebord med minimal ubehag. Stolen har dog til at være sat rigtigt op hertil. Stol højde er en kritisk faktor i ergonomisk komfort. Følg et par enkle trin for at øge højden på en gammel udøvende stol, gør sidder en behagelig oplevelse.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem gulvet og stolens sæde. Nedskrive denne måling. Stolen skal hæves til et niveau, der svarer til afstanden mellem gulvet og midten af knæleddet. Sidde i stolen. Anbring begge fødder fladt på gulvet. Måle afstanden mellem gulvet og midten af din knæleddet. Nedskrive denne måling. Bemærk Hvis der er en forskel mellem de to målinger.

•Sæt et håndklæde på gulvet for at beskytte stolen. Vend stolen på hovedet så sin ryg og armlæn sidder på håndklæde. Ældre udøvende stole bruge en gevind post til kontrol højdejusteringer. Det betyder, at stolen er sænket eller hævet af spinning stol rundt på stillingen.

•Lubricate stolen gevind post. Brug en klud til at tørre ned enhver snavs eller snavs på posten som gevind. Snavs og debris opbygge på indlæg gør det vanskeligt at hæve og sænke stol højde. Efter det er blevet fuldstændig udslettet, anvende spray smøremiddel til stillingen. Spray smøremiddel langs hele længden af stillingen og ind i montering stikket i bunden af post.

•Stram montering socket. Gevind post skruer ind i en Gevindmuffe på stolen 's base. De sæt skruer, der holder stikket sted ligger på den stik side. Monteringsskrue type afhænger af producenten og alder af stolen. Brug enten en skruetrækker eller en unbrakonøgle til spænd sætskruen, indtil det er fast på plads. Dette forhindrer, at stolen er gevind post fra kommer løs og tillader bunden af stolen skal bruges til at gøre højdejusteringer.

•Klik stolen over således at stolens fødder på gulvet. Placer den ene fod mod stolens base at forhindre, at basen drejning. Slå stolen med uret for at sænke eller mod uret for at øge højden. Spin stolen, indtil den målte højde er nået. Hvis stolen skal være rejst to inches, spin stolen kroppen mod uret otte gange. Hver fulde omdrejning hæver eller sænker stol ca 1/4 - inch. Kontroller højden ved at måle afstanden mellem gulvet og overfladen af stolens sæde. Justere højden efter behov.

Tips & advarsler

  • Når du anvender smøremidlet, Sørg for at anvende en lys belægning, og beskytte stoffet på stolen ved at dække det med ekstra klude, mens sprøjtning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com