Hvordan du kan øge højden på en skuffe sider & tilbage

November 22

Øge højden på en enkelt skuffe sider og bagbeklædning giver ekstra lodret opbevaring. Justere højden af disse paneler er en enkel procedure, selv om du køber nye skuffer med dekorative frontplader, fordi du kun behøver at udskifte siden og tilbage paneler. Undgå at tilføje paneler på toppen af de eksisterende paneler med trælim, da dette ikke er en stærk løsning. I stedet, genopbygge paneler ved hjælp af en billig, men stærk, krydsfiner ark.

Instruktioner

•Træk søm ud af i skuffen forreste ansigt med nippers. Pas på ikke at beskadige det forreste ansigt, som det skal være påsættes igen at skuffe ramme. Adskille forsiden fra rammen skuffe sig selv og læg det til side for nu.

•Brug nippers at fjerne alle negle holder panelerne side og ende på plads på rammen skuffe. Fjerne sidepanelerne og panelet ende, så du kun har nederst til venstre.

•Brug målebånd til at bestemme, hvor meget højere du sider til at være. Bruge de eksisterende skuffe sider som din guide, når du tilføjer højde. Skriv den samlede skuffe sider højde ned på et stykke papir.

•Lay krydsfiner ark på gulvet. Placer de oprindelige skuffe sider på krydsfiner. Brug blyant til at spore i bunden af panelet og to sider. Fjerne sidepanelet fra krydsfiner og tilføje ekstra højden fra forrige trin til skitsen. Gentag dette trin med modsatte sidepanelet og panelet ende.

•Klippe de nye højere side og udgangen paneler med bordet så. Fjerne splinter og revner med medium-sandkorn sandpapir. Hammer panelet kant til bundpanelet med negle. Line sidepaneler til nederste panel, at skabe en skuffe ramme. Vedhæfte de sidepaneler ved hjælp af negle og en hammer.

•Line front panel op til skuffe rammen og vedhæfte det med søm og hammer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com