Hvordan du kan øge højden på en Sofa

March 17

Hvordan du kan øge højden på en Sofa

Raising en sofa, så dens siddepladser overflade er højere er undertiden nødvendig, især for ældre mennesker, der har svært ved at trække sig selv op fra lave møbler. Raising en sofa også tillader dig at gemme elementer nedenunder og kan give en gammel sofa et nyt look. Der findes flere metoder til at øge en sofa, hver med sine egne fordele.

Instruktioner

•Drej sofaen på ryggen og Skru de gamle ben. Erstatte dem med nye, højere ben ved at skrue dem i hvor de gamle blev. Nye ben fås i forskellige størrelser og stilarter, og den kan give sofaen en ny, moderne look. Vælg ben der passer til den eksisterende indretning.

•Lift sofaen og dias sofaen mounts under hvert ben eller på alle fire hjørner. Disse er specielt designet, kommercielt tilgængelige mounts. De holder en masse vejer og tjene til at øge senge eller sofaer. Sikre hver mount er jævnt under hvert hjørne så sofaen er stabil.

•Indstil sofaen op på blokke. Brug aske blokke eller blokke af træ. Dette er den mest overkommelige metode, ofte anvendes af studerende. Tilføje en lang sofa cover til Skjul blokke, hvis du ønskede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com