Hvordan du kan øge højden på en vaskemaskine

September 9

Hvordan du kan øge højden på en vaskemaskine

Du skal kun have din kælder oversvømme en gang, og har vandet brænde ud motor på din vaskemaskine, lyst til at hæve skive fra gulvet. Derfor eller for andre måske du overvejer et hjem projekt, der indebærer at placere din vaskemaskine på en platform til at hæve det fra gulvet. Selv om processen kræver nogle indsats, er det temmelig ligetil og du kan afslutte det i et par dage, herunder tørretid.

Instruktioner

•Measure bredde og dybde af vaskemaskinen 's base ved hjælp af et målebånd, og Tilføj 2 til 3 inches til hver dimension. Drej knopper eller håndtag på lukkeventilerne helt uret at afbryde vandforsyning til vaskemaskinen. Skru den skive vandforsyning linjer fra lukkeventilerne ved at dreje dem mod uret med et par af slip-joint tænger. Løsne drain slangen fra afløb eller stationære badekar, og tag den elektriske ledning ud af stikkontakten. Flytte vaskemaskinen væk fra området, så du har plads til at arbejde.

•Mark flere 2 af 4s med en blyant på længderne ankom i det forrige trin. Skær 2 af 4s på varemærkerne ved hjælp af en rundsav.

•Nail sammen 2 af 4s ind i et kvadrat med en hammer og eightpenny negle. Sted to negle på hvert hjørne, og lade dem stikker ud en tomme, så de bliver lettere at fjerne.

•Sæt 2 x 4 pladsen på gulvet hvor vaskemaskinen vil blive placeret. Bland hydraulisk cement i en 5-gallon spand ved hjælp af en elektrisk boremaskine med lidt omrøring installeret. Bland cement til konsistens havregryn.

•Pour cement i 2 x 4 square og jævnt med en lille cement murske. Tilføje flere cement for at hæve det til toppen af 2 af 4s. Sikre, at overfladen af cement er jævnt fordelt. Lad det tørre natten over i cement.

•Tag negle fra 2 x 4 hjørner og lirke off træ fra cement med en flad brækjern. Bruge en hammer til at forsigtigt trykke brækjern mellem træ og cement, hvis du har problemer med at trække træ fra cement.

•Lift vask maskine på cement platform og tilslutte den igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com