Hvordan du kan øge højden på mit spisebord

July 29

Elsker du alt om dit spisebord undtagen sin højde eller ikke har råd til at købe en ny? At hæve højden af dit spisebord er enkel at gøre og vil kun koste en brøkdel af prisen for en ny tabel. Møbler stødtrin er ideel, fordi de arbejder ikke kun for senge (de fleste er solgt som bed risers) men vil arbejde med spisestue borde samt ved at øge højden 3 til 5 inches. Du kan købe møbler risers på internettet eller på dit lokale seng og bad butik eller hardware butik. Møbler risers kommer i en bred vifte af stilarter og finish, fra malet til træ toner, så du er bundet til at finde en farve og stil, der vil supplere din spisebord.

Instruktioner

•Flyt stole fra tabellen og åbner din pakke af fire møbler risers.

•Lift ene ende af spisesalen bordet, mens din assistent placerer en møbler riser under hvert ben. Sænk forsigtigt herpå, indtil de to ben er afbalanceret på møbler risers.

•Carefully lift anden enden af spisebordet, placere de resterende møbler risers under hvert ben og sænke bordet. Sørge for hvert ben er centreret på hver møbler riser før at sætte stolene tilbage på plads.

Tips & advarsler

  • Hvis dit spisebord hviler på en mørk tæppe, kan du vælge en mørk-farvet sæt møbler stødtrin, der vil passe ind i gulvtæppet. Omvendt, hvis du har en let tæppe, vælge en lys-farvede møbler riser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com