Hvordan du kan reparere ridser i glas bordplader

July 14

Ulykker sker, og at have en skramme på din glas bordplade kan være en skamplet for byen og mindsker kvaliteten af dine møbler. Dækker glas bordplade med et stof dække vil mindske risikoen for en ridse i fremtiden. Afhængigt af vægten af den vare, som ridset glasset og dybden af bunden, kan fjerne mærket kræve lidt tid og penge. Men giv ikke op på din glas bordplade uden at forsøge et par muligheder for at reparere en skramme.

Instruktioner

•Applicer et tyndt lag af neglelak til bunden ved hjælp ansøgning pensel. Tillad neglelak til tørre i 5 minutter, og bruge neglelakfjerner for at rengøre væk overskydende polsk. For at fjerne overskydende polsk, hæld en øre-størrelse mængden af neglelakfjerner på en ren klud og tørre omkring bunden.

•Buff Brasso renere i bunden. For skrappere ridser, kan Brasso multi-purpose Metal polske reducere forekomsten af bunden. Hæld 3-4 dråber af Brasso renere på en ren klud og buff bunden i en cirkulær bevægelse. Bruge en del af kluden, der ikke har renere at udslette den ridset område. Gentag hvis bunden er fortsat.

•Purchase en Janvil glas genoplive Kit. Dette kit er det tætteste du kan komme til professionelt at fjerne ridser uden at tage bordpladen til et glas specialist. Sættet indeholder 10 artikler for at hjælpe dig sikkert fjerne ridser, herunder spray flasker, polering diske, puder og polering cremer og polering løsning.

•Tag bordplade til et glas specialist. Hvis bunden er for dyb eller kræver intensiv arbejdskraft, få den repareret af en specialist til at spare tid og penge. Hvis det er nødvendigt, kan specialisten erstatte glasset.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at udskifte glasset selv, da det kan føre til alvorlige skader.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com