Hvordan du kan reparere ridser på en polyurethan Finish

March 26

Ridset polyurethan overflader er let repareres så længe der er en dyb nok lag af polyuretan beskytte møbler. Ridser, der gouge dybt ind i træets overflade kræver væsentlig reparation, der ikke bør forsøges ved en uerfaren woodworker. Lys, repareres ridser synes at være mindre fordybninger i overfladen af træ. Polyurethan vil ikke synes at have været krakket, og træet nedenunder vil være uberørt.

Instruktioner

•Sno 800-sandkorn sandpapir rundt om slibning blokken stramt, derefter slibe overfladen af polyurethan finish. Undgå at bruge cirkelbevægelser. I stedet oprette mønster med et "X". Fortsætte slibning indtil bunden er plan med overfladen af den omkringliggende polyurethan, men vær omhyggelig med at undgå slibning gennem polyurethan ind i skoven under.

•Tag 800-sandkorn sandpapir fra den slibning blokere og erstatte det med 1500-sandkorn sandpapir. Dette papir er ikke beregnet til at fjerne bunden, men at minimere ridser venstre ved 800-sandkorn sandpapir. Fortsætte med slibning med 1500-sandkorn sandpapir, indtil overfladen er ensartet glat.

•Applicer en lille mængde af gnide compound til en ren klud og gnide forsigtigt den slebne overflade. Den polering sammensatte har en grus svarende til ca 3000-sandkorn sandpapir, så det vil fjerne 1500-grus ridser og polere overfladen af polyurethan.

•Aftør overskydende polering sammensatte off polyurethan Udfør for at fuldføre den ridse fjernelse.

Tips & advarsler

  • Aftør overfladen efter reparation med en høj kvalitet møbler polish til at beskytte finish.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com