Hvordan du kan reparere ridser på en Whirlpool mikrobølgeovn håndtag

January 16

Udendørsbrug mikrobølgeovne er lavet af plastik. Hvis du vil reparere en skramme i håndtaget på en Whirlpool mikrobølgeovn, skal du udjævne overfladearealet af plast til at fjerne bunden. Du skal bruge forsyninger fra en hardware butik sammen med forsyninger og værktøjer, der almindeligvis findes i de fleste husholdninger. Ikke særligt udstyr er påkrævet, eller skal du fjerne håndtaget fra mikrobølgeovnen.

Instruktioner

•Spray glas renere på håndtaget Whirlpool mikrobølgeovn. Tør i håndtaget rent med en blød klud til at fjerne løs mad, skidt og andre kontaminanter, der måtte være på det. Lad håndtaget blive tør, før du fortsætter.

•Applicer guldsmed rouge pasta eller polering pasta til kanten af en blød klud. Placer kanten af kluden mod håndtaget, til den ene side af bunden. Tryk ned på kanten, mens du trækker klud langs bunden at deponere pastaen på bunden. Løft klud off i håndtaget, når du nå anden siden af bunden.

•Sæt stang i bunden af den polering pad ind i hullet for enden af en boremaskine. Lås pad på boremaskine, bruger låsning skruen. Anvende en dab af pasta til midten af puden. Glat indsætte på puden med fingeren. Tør din finger på en blød klud før du fortsætter.

•Tryk på triggeren for at tænde boret. Tryk på pad mod håndtaget, til den ene side af bunden. Tryk ned på puden, mens du trækker det langs bunden, ved hjælp af en langsom cirkelbevægelse, som du gør så. Omvendt retning når du nå anden siden af bunden. Fjerne puden og frigive udløseren, efter du har gjort dette i alt seks gange.

•Undersøg overfladen af håndtaget. Hvis bunden er stadig synlige, Gentag proceduren med klud og pad. Hvis bunden er ikke længere synlig, skal du rense håndtaget ud med glas renere på samme måde som du gjorde tidligere.

•Tag pad fra boremaskine. Rengøre puden ud med vand fra hanen og opvaskemiddel i køkkenvask. Tør pad med papirhåndklæder. Gentag denne procedure for at rense de bløde klude, ovenstående papirhåndklæder og lade klude lufttørre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com