Hvordan du kan reparere ridser på rustfrit stål apparater

February 28

Selvom holdbare, er din rustfrit stål apparater modtagelige for grimme ridser forårsaget af en slibende skuresvamp anvendes under rengøring. Mens dybe ridser er sværere at reparere, kan du reparere fine ridser fra dine apparater med en ridse remover kit. Scratch remover kit vil refinish overfladen af rustfrit stål, og arbejder for fine til mellemstore ridser, ifølge "The komplet husstand håndbogen" af Good Housekeeping. For at undgå ridser i fremtiden, altid bruge en blød, ikke-slibende klud til at rense din rustfrit stål apparater.

Instruktioner

•Tag rustfrit stål apparat og våde pad fra bunden reparation kit med koldt vand.

•Rub våd puden på rustfrit stål apparat i retning af det apparat korn. Gnide forslag hjælpe til buff ud af bunden, som mindsker udseendet af bunden. For dybere ridser, gnid puden over hele apparatet til at blande refinished området med resten af stål.

•Våd en ren svamp med koldt vand, og tør apparat til at fjerne rester fra puden. Fortsætte gnide apparatet med puden, indtil bunden er fjernet, og tørre området ned med den våde svamp.

•Pour tre til fire dråber af rustfrit stål polish i en blød, ikke-slibende klud og buff rustfrit stål apparat med klud til at polere det.

Tips & advarsler

  • Ikke gnide bunden med pad i en cirkulær bevægelse, efter god husholdning, som du vil oprette en cirkulær skramme over den oprindelige bunden.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com