Hvordan du kan rotere et billede uden at rotere rammen

March 28

Hvordan du kan rotere et billede uden at rotere rammen

Huse blive hjem når en boligejer justerer og pryder værelserne til hendes smag. Illustrationer, indrammet eller på anden måde, bliver en vigtig del af enhver udsmykning ordningen. Indrammet kunst, kræver dog altid et godt match mellem billedet, enhver måtter og rammen. Hvis du har et stykke indrammet kunst, der ikke sidder helt lige i dets ramme, rotere billedet for en bedre look.

Fangster

Lægge rammen og billedet på sit ansigt på en flad overflade til at udsætte tilbage. Kig efter de fangster, der holder bagsiden af rammen på plads. Disse er små metal stykker, og strækker sig fra rammen over bagsiden af billedet. De kan slide, rotere eller skrue ind i rammen. Mens små billedrammer har kun to til fire fangster, kan større virksomheder har to til fire fangster på hver side.

Løfte ryggen

Brug en skruetrækker til at skrue fangster, der har skruer, så skub skruetrækkeren eller andre små værktøj under fangster til at flytte dem. Skub dem så langt mod rammen som du kan, således at bagsiden af rammen kommer løs. Løft på bagsiden af billedet ud af rammen.

Rotere billedet

Forlade måtter hvor det er, som det passer rammen bedst på den måde. De fleste bunde skåret for rammen som rektangler, kvadrater eller andre figurer, og vil ikke passe når roteret. Løft kunstværk off mat og rotere som pr. din personlige smag. Drej illustrationen 180 grader for at spejlvende rammen, eller drej den til side til at tilbyde en anderledes pasform og udsigtspunkt. Kontrollere illustrationen før du sætte tilbage på igen, hvis du spørgsmål om placeringen er lige. Hold illustrationer med den ene hånd og vend rammen, og justere kunsten, som du ser. Når du kommer til den placering, du ønsker, slå rammen tilbage over for at udsætte tilbage igen.

Udskifte bagsiden

Lå på bagsiden af rammen tilbage på illustrationen, uden at flytte illustrationen nedenunder, og flytte fangsterne tilbage til sikre stykket. Hvis dine fangster skrue, skrue dem tilbage i omhyggeligt at undgå at fortrænge illustrationen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com