Hvordan du knappen i toppen af en osmannisk

October 19

Tuftede top osmannerne er attraktive og undertiden dyre stykker af møbler. Du opretter tufting ved hjælp af knapper til at strække den øverste stof af en polstret stykke af møbler, så at det smilehuller omkring knappen. Når der er en masse af pude under stoffet, dimple kan være ret dybe og stoffet kan krølle eller fold omkring dimple, skabe en stærk grafisk udseende. Knapperne kan ofte føjes til de fleste typer af polstrede møbler, og tilføje knapper til osmannerne tendens til at være simpel.

Instruktioner

•Dæk en gren-stil betræk knappen med et stof, der supplerer eller matcher strukturen i osmanniske. Dække nok knapper til din hele osmanniske top. Du kan ofte tage stoffet til en lokal polstring butik og de vil dække dine prong knapper for dig ved hjælp af en maskine.

•Drej din osmanniske på hovedet ned og åbne undersiden af osmanniske, så du kan se den øverste bestyrelse osmanniske. Låg osmannerne er meget nem; Du skal blot fjerne låget. Placere et stort stykke papir over toppen af dit osmanniske.

•Measure bredde af osmanniske, opdele det i halvdelen og tegne en streg. Måle højden, opdele den i halve og tegne en streg. Skæringspunktet af linjerne vil give dig holdning af midterste knap. Opdele den øverste halvdel i halve og tegne en streg. Gentag dette for bunden og begge sider. Du skal have fire linjer ækvidistante i hver retning. Marker de fire krydsene med det andet sæt af linjer. Du har nu fem knap steder i et arrangement, der skal ligne en fem på en spiller dør. For osmannerne 24 inches firkantet, burde fem totter være nok.

•Sæt 1-tommer millimeterpapir på større osmannerne og plads lodrette rækker 4 til 6 inches fra hinanden og vandrette rækker 4 til 6 inches fra hinanden. Knapper er fordelt jævnt hver anden række på hver anden linje. Afstand på den øverste række kan være 1, 3, 5, 7, 9, på den anden række, 2, 4, 6, 8, og på den tredje række, 1, 3, 5, 7, 9. Du bør stoppe og starte med din længere rækker.

•Tape din papir til din osmanniske og tryk på fingeren på den midterste knap mark. Bore et lille hul på din center knap position (Prøv at holde stoffet trykket ned tæt på hullet). Bore gennem skoven, der danner toppen af osmanniske.

•Tag skive fra knappen gren. Tryk på knappen stofbetrukne gren gennem stof og træ, indtil det sidder tæt mod skoven. Indsæt vaskemaskinen fra bagsiden eller undersiden af den osmanniske låg eller bestyrelsen. Skub vaskemaskinen over tænderne og sprede tænderne for at holde knappen i stilling. Gentag for alle dine knapper. Kun bore en ad gangen som dit stof vil flytte med hver TOT.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil lave din egen osmanniske, bør du predrill huller i din træ toppen før der dækker osmanniske med skum, pladevat og stof.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com