Hvordan du køber engros brændeovne

August 8

Hvordan du køber engros brændeovne

Køb en komfur er let, men købe en engros pris til at sælge er meget sværere. For at begynde at shopping for brændeovne til engrospriser, skal du blive en anerkendt virksomhed, der kræver arkivering den korrekte papirarbejde. Derefter vil du kunne finde dine leverandører, og snart du vil købe brændeovne til engrospriser, som du ønsker.

Instruktioner

•Få en føderal nummer (EIN, Employer Identification) til at konfigurere din forretningsstruktur. Besøg din lokale Internal Revenue Service (IRS) bygning eller hjemmesiden at tilmelde dig. Du har brug for dette nummer at bestille engros produkter.

•Applicer for en stat forhandler licens eller tilladelse fra den stat, som din virksomhed vil blive placeret i. Denne licens udelukker du fra at betale omsætningsafgift, således at du kan opkræve dine kunder og derefter give det videre til staten. Du skal også bruge dette certifikat til at underskrive til engros priser med dine leverandører.

Dyrknings brændeovne du gerne vil købe. Der er mange forskellige komfur stilarter, herunder kul, træ og pellet. Bestemme, hvad dine kunder ønsker. Kig på tendenser i dit område. Besøg butikker, der sælger brændeovne og stille dem relevante spørgsmål. Indsamle så mange oplysninger som muligt.

•Inquire om køb af brændeovne fra selskaber som United State komfur Company, god tid komfur selskab og Harman brændeovne. De sælger til engros forhandlere direkte. De vil bede om din føderale EIN og staten forhandler certifikat til verifikation.

•Applicer for betalingsbetingelser med dine leverandører. Det betyder, at du vil blive godkendt til at betale dem, når du modtager produktet. Derefter vil du kunne købe din brændeovne til engros priser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com