Hvordan du køber et nyt hjem i Ontario

December 3

Hvordan du køber et nyt hjem i Ontario

Med venlige mennesker, travle byer, spektakulære ørkenen parker og en overflod af naturlige ressourcer er Ontario, Canada mere end bare et dejligt sted at besøge. Mens canadiske pensionister flok til Florida eller Arizona for vinteren, foretrækker mange amerikanere at tilbringe deres somre på de store søer nord for grænsen. Uanset om du flytter der for arbejde eller ønske om et sæsonbestemt hjem, forstå Canadas beskatning og indvandring love før at gøre sådan en stor investering.

Instruktioner

•Indstil hvor lang tid du ville leve i Ontario. Hvis du ønsker en ferie hjemme i seks måneder af året, ville den canadiske regering overveje dig en ikke-hjemmehørende og stadig tillade dig at købe ejendom og åbne en bankkonto i landet. Hvis du planlægger at tilbringe mere end seks måneder ad gangen der, men skal derefter du ansøge om immigrant status.

•Etablere en budget til at købe hjem. Faktor i flere skatter og afgifter, der er specifikke for Canada og Ontario, herunder provincial momssatsen på 8 procent plus en skat, der er beregnet til op til 2 procent af den samlede ejendomsværdi. Ikke-borgere eller dem, der ikke er faste beboere er ikke berettiget til føderale fritagelser for afgiften. For nybyggede boliger gælder en varer og tjenesteydelser skat på 5%. Hvis det nye hjem er $350.000 af mindre, kan du ansøge om en delvis rabat hvis hjemmet er gonna være din primære bopæl. Årlig varierer ejendomsskat af lokale samfund.

•Visit de samfund, hvor du ville overveje at købe et hjem. Du vil bruge pas for at indtaste Canada. Du kan gennemse Ontario fast ejendom online på flere websites, herunder ejendommen solgt og Canada boliger til salg, men det er klogt at besøge det samfund du er interesseret i første og mødes med lokale ejendomsmægler i person til at arrangere ture til flere boliger.

•Tilføj et tilbud. Fremgangsmåden er den samme som i USA: tilbuddet skal være skriftligt og dokumentet bliver bindende efter du underskrive den. Der kræves også en indbetaling med et købstilbud, (hvilket betyder, at du mister penge hvis du tilbage ud af transaktionen). Omfatte en klausul, der annullerer salget hvis hjemmet ikke passere inspektion. Hvis du låne penge til hjemmet, skal du en canadisk notar eller canadiske advokat at forberede realkreditlån dokumenter og håndtere registrering hos et provinsielt land titler office.

Tips & advarsler

  • Hvis du vedligeholder en permanent opholdstilladelse i USA, kan du være berettiget til skattelettelser på canadiske ejendom i henhold til føderale traktater mellem de to nationer. Forhøre dig hos oppebørselskontor Canada.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com