Hvordan du køber gulvtæppe

July 26

Købe tæpper kan være en stor akkord, når man tænker på der er snesevis af fabrikanter, at hundredvis af forskellige stilarter, der sælger i forskellige prisklasser. Når du tilføjer det med pres fra alle potentiale kan andre forbedringer, remodel projekter og boligkøb, du kan gøre, og det blive en reel besvær. Nogle tæpper synes at vare evigt, mens andre forværres ganske hurtigt. Hvis du gør det forkerte valg eller betale mere for tæpperne end du skal, og du indstilling dig op til skuffelse.

Instruktioner

•Ansigt til en velrenommeret forhandler. Søgning efter et selskab, der henvender sig til langsigtede relationer. En velrenommeret forhandler er en, der er kundeorienteret og står bag produkterne han sælger. Du kan betale lidt mere for din tæpper, men din tilfredshed er vigtig for ham. Ofte tæpperne sælger for en meget lav pris, men det er tæpperne du vil sandsynligvis nødt til at erstatte i bare et spørgsmål om et par år. Betale lidt mere og det bliver sandsynligvis sidste op til 20 år.

•Husk der er ikke sådan noget som en "rest". Teknisk, en fuld roll er en rest af den fuld opstille på fabrikken. En forhandler kan berettige til lave priser på grundlag af sælge rester, men det er blot en anden måde at lægge tæpper på salg.

•Sørg for dine tæpper har pletten beskyttelse. Producenterne erkende, at de fleste husejere vil dette og de er kommet med nogle vidunderlige produkter. I betragtning af at de fleste boligejere rense deres tæpper sjældent, er pletten beskyttelse en vigtig funktion - især i stærkt trafikerede områder.

•Hav din nye tæpper lagt af en professionel installatør. De er uddannet til at strække produkt passer til hvert værelse, og som vil hjælpe det til at vare længere. Din forhandler enten har installatører på personale eller kan anbefale nogen.

•Kontrollér sikker på dit gulv er klar til den nye tæpper, især hvis du har valgt en højere kvalitet produkt. Derudover vil en investering i god polstring udmønte sig i meget bedre slid.

•Spørg at se garantien. De fleste garantier dækker kun udskiftning af tæpperne, men nogle også omfatte installation. Være sikker på de betingelser, der ikke kan være omfattet såvel som dem, der kan ugyldiggøre garantien selv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com