Hvordan du køber lampeskærme

February 2

Hvordan du køber lampeskærme

Belysningen er et vigtigt element til ethvert hjem decor, og hvis dit værelse ikke har stærke loft belysning, lamper kan være en attraktiv og billig alternativ. En lampe består af en lampe base og en lampeskærm (nogle lysekroner kræver også lampeskærme), men du kan mikse og matche disse komponenter for at oprette din egen stilfulde lampe. Hvis du allerede har din lampe base, men er i markedet for en lampe nuance, der ville arbejde godt med det, er der en række steder, du kan finde dem.

Instruktioner

•Decide hvad stil af lampeskærm du leder efter. Ofte kan dette bestemmes ved at undersøge størrelse, form og farve af din lampe base. Hvis din lampe base er lille, kan du ikke ønsker at overmande den med en stor lampeskærm. Også, vil du finde en lampeskærm i en bestemt farve, der ikke kolliderer med farven på din lampe base. Nuancer af hvide, for eksempel, er populære lampeskærm farver fordi de går godt med enhver farve base. Derudover Spørg dig selv om du leder efter en vintage eller moderne stil af lampeskærm.

•Familiarize dig selv med de forskellige figurer, lampeskærm. Nogle af de mest populære er imperium, en rund form med en lige skrå side, firkantet, med fire sider, og tromme, en runde formet skygge ligner en tromle eller cylinder. Andre figurer omfatter sekskantede og ottekantede. At kende formen, vil farve og størrelse af den skygge, du ønsker at købe gøre at finde den perfekte lampeskærm en lettere opgave.

•Ansigt i person til stormagasiner og hjem varer butikker i nærheden af dig, som vil tillade dig at undersøge størrelse og materiale af skyggen, før du køber den. Bringe din lampe base og se hvordan skyggen ser på det. Det overmande det? Er det for lille? Populære kædebutikker, der bærer en række lamper og lampeskærme omfatter TJ Maxx/Home varer, Lowe's, Home Depot, Walmart, Target, JC Penney, Pier One, Pottery Barn, og Ethan Allen.

•Consider søge på internettet, hvis du ikke kan finde, hvad du leder efter i en butik i dit område. Sites som Amazon, Ebay, Lampsplus.com, Lightingforum.com, og Lightingdirect.com er vidunderlige ressourcer, der giver billeder, målinger og materielle info. Mange vise endda dig, hvordan lampen ser ud i en indrettede værelse. Være forberedt, men at betale forsendelsesomkostninger ud over prisen på skyggen.

•Request kataloger fra butikker som JC Penney, Pottery Barn, og Home Dekoratørs samling, hvis du foretrækker ikke at shoppe online.

•Visit lokale sending butikker og garage salg i dit område. Websites som Consignmentpal.com og Consignmentshops.com vil hjælpe dig med at finde sending butikker i dit område. Du kan finde lokale garage salg, afholdt for det meste i weekenden, i din lokale avis eller på websteder som Garagesalehunter.com, Yardsalesearch.com eller Weekendtreasure.com.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com