Hvordan du køber nyt badeværelse vægfliser

October 10

Hvordan du køber nyt badeværelse vægfliser

Nyt badeværelse vægfliser fås i en bred vifte af stilarter og farver og kan tilføje flair til ethvert badeværelse. Badeværelsesfliser bør udskiftes, hvis de blive revnet eller beskadiget, eller hvis væggen bag fliserne bliver mugne eller vandlidende. Ordentlig pleje af badeværelsesfliser vil sikre deres levetid. Regelmæssigt vaske dit badeværelse vægfliser med en professionel kvalitet badeværelse cleaner til at fjerne mug eller snavs. Undersøg dine fliser for at sikre, at caulking er forsvarligt på plads og ikke har nogen utætheder eller revner.

Instruktioner

•Decide hvilken farve fliser du ønsker. Det kan bidrage til at bringe et håndklæde eller skrot af tapet med dig, hvis du planlægger at matche fliser til et allerede indrettet badeværelse.

•Vælg en slags flise. De to mest populære typer af keramiske fliser er glaseret og porcelæn. Porcelæn fliser er dyrere end glaserede fliser, men er at foretrække i badeværelser.

•Kontroller fliserne er af samme størrelse. Keramiske fliser er bagt i en ovn og derefter afkølet. Gulve Transformed noter dette "kan forårsage fliser til at variere i størrelse, undertiden med en 1/4" eller mere. De fleste keramiske fliser på markedet vil have nogle variation i størrelse men accepterer intet mere end en 1/8" forskel."

•Pick en størrelse. Badeværelse fliser kommer i mange forskellige størrelser. Det er bedst at vælge små fliser til badeværelset vægge til at forhindre lækager og revner. Små fliser vil være nemmere at erstatte hvis de bære eller blive beskadiget.

•Spørg om garantier. Nogle butikker tilbyder en garanti på badeværelsesfliser og vil erstatte din gratis i tilfælde af utilsigtet beskadigelse fliser. Hvis dine fliser ikke kommer med en garanti, så spørg hvis du kan købe et.

•Decide om du vil installere dine egne fliser eller hyre nogen til at installere dem. Nogle butikker tilbyder en rabat når du lejer en af deres ansatte til at installere dit badeværelse vægfliser. Når du køber dine fliser, spørge om nogen tilbud og rabatter, der er tilgængelige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com