Hvordan du kompost æbler

April 24

Kompostering æbler er en stor og simpel måde at skabe kvalitet kompost til din have. Kompost fungerer som gødning, muld og generel jordforbedring, og gør for en rig og frodige have. Kompost er en samling af organisk materiale, som nedbrydes af aerobe nedbrydning skaber en rig sort jord. Processen er nem og praktiseres af husejere, landmænd såvel som industrier. Æbler gøre store foder til en kompostbunke på grund af deres vitamin rige kerner og fiber-fyldt skind. Følg disse trin for at bygge en kompostbunke, der nedbryder hurtigt og er hovedsagelig lugt-fri.

Instruktioner

Hvordan du kompost æbler

•Locate en god site det er både praktisk, endnu ikke mere almindeligt syn, sådan som bag et skur eller garage. Kompostering er en fælles nok praksis, men du helt sikkert ønsker ikke det i din forhave. Mens du behøver en kompostering bin, det holde bunken indeholdt og er mere æstetisk tiltalende. Enhver plastikbeholder vil arbejde, du skal blot vælge en størrelse, der svarer til mængden af kompost du er tilbøjelige til at akkumulere. Placeringer bør være mindst 3 x 3 fødder at akkumulere nok masse for at nedbryde det organiske materiale.

•Medtagelse både æbler (kerner & skind) såvel som tørre blade. Kompost kvalitet kræver to grundelementer, grønne haven debris og brun haven debris. For apple kompost, æbler vil overvejende repræsenterer grønne og tørt blade brune. I ordren for pålidelige nedbrydning skal du dog tilføje i nogle ekstra grønne. Grøntsager eller frugt scraps er fine, men holde sig væk fra enhver kød eller mælkeprodukter, da de vil skabe kompostbunke eller bin at udlede en sur lugt. Grøn ingredienser har kvælstof og brun materialer indeholder kulstof. Sammen, to giver mulighed for hurtig nedbrydning.

•Balance din kompost bunke med en del grøn til to del brun vragrester for at sikre korrekt og rettidig fordeling. Ikke overdrive æblerne, som dette vil medføre kompostbunke til udsender en dårlig lugt. Fortsæt med at tilføje æbler og blade, indtil bunken er minimum 3 kubikfod. Bunker mindre, at det vil bryde meget langsomt og kræver meget mere drejning til at holde processen aktiv.

•Sæt en shovelful af færdige kompost eller almindelig havejord i din kompost. Dette vil starte den mikrobielle aktivitet, der skal finde sted for at gøre din apple affald til kompost kvalitet.

•Kontrollér kompostbunke fugt en gang om ugen. For tørre og det vil stoppe nedbrydes, alt for våd og temperaturen vil falde og lugt vil stige. Du kompost at føle sig som en fugtig svamp. Hvis du vil justere, tilsæt vand lidt ad gangen, eller tilføje tørre blade.

•Drej bunken af kompostering æbler og tørre blade mindst en gang om ugen, flytte materialet på ydersiden af bunke mod midten. Drejning vil holde din kompost fra solidifying og reducere luftstrømmen nødvendige for peak nedbrydning.

•Overvåge din apple kompost bunke for omkring to måneder. Det vil være færdig, når det er fortsat køligt og æbler er ikke længere kan identificeres i kompostbunke. Det vil være mørk brun i farven og det bør lugter ren og jordet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com