Hvordan du kompost blade i en plasticpose

January 5

Rive op blade og smide dem væk er sådan et spild, især fordi bladene er så let at kompost! Blad kompost, også kaldet blad skimmel, returnerer kvælstof, kulstof og mikronæringsstoffer til din jord, tilføjer værdifulde organisk materiale og hjælper jord bevarer fugt bedre. Den simple kompostering teknik beskrevet i denne artikel kræver ikke en kompost bin eller endda en rake! Alt du behøver er en plæneklipper og sorte plastikposer.

Instruktioner

•Forget rive op dine blade. En plæneklipper, monteret med en pose hurtigt suger blade fra plænen, koteletter dem i små stykker, der nedbrydes hurtigt og blander dem med græsafklip, som også støtte nedbrydning processen.

•Tag en stor, kraftig sort plast entreprenør taske og stikke flere huller i det med en kniv. Dump blade ud af tasken plæneklipperen og ind i sort plastik pose. Fylde plasticpose ¾ af den fulde måde. Tilføje en skovl fuld af havejord (eller komposten hvis du har det).

•Den blade og afklippet græs vil nedbrydes bedst hvis de er lidt fugtig, (de skal føle sig som en vredet ud svamp). Kontrollere blade fugt niveau og derefter tilføje vand til posen (hvis nødvendigt). Give bladene en god ryste, og derefter kontrollere fugt niveau igen. Fortsætte med at tilføje vand indtil bladene når det korrekte fugt niveau.

•Loosely binde i toppen af posen og holde det i et sted i din værftet, der er praktisk, men ude af syne. Hver par uger afhente posen og give det en god ryste. Efter omkring 6 måneder, åbne op for posen og tjekke om blad kompost. Hvis det er mørkt, smuldrende, og du ikke kan se nogen blad partikler er det fuldbragt. Hvis du kan stadig identificere blade, binde posen op igen, give det en god ryste og vente et par måneder.

Tips & advarsler

  • Når blad kompost er færdig kan du bruge det til barkflis senge eller du kan grave 1 til 2 inches af det ind i din jord.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com