Hvordan du kompost fjerkrægylle

June 8

Hvordan du kompost fjerkrægylle

Kylling gødning er en gavnlig tilføjelse til køkkenhaver og rodfrugter, men rå gylle kan brænde planter. Kompostering slagtekyllingegødning forvandler det til hvad gartnere refererer til som "sort guld"--en næringsrig, humus-lignende materiale, der er egnet til brug som en gødning eller jord ændringsforslag.

Instruktioner

• Indsamle kylling gødning og strøelse materiale, såsom savsmuld eller halm og sted i en kompost bin med en hastighed på en del sengetøj til én del gylle, eller op til to dele sengetøj til én del gødning. Et minimum af 1 cubic yard samlet blanding er nødvendige for ordentlig opvarmning; større mængder vil tage længere tid at nedbryde.

•Tilføj vand til placeringen med en haveslange, når placeringen er fyldt med mindst 1 cubic yard blandet strøelse og gødning. Føj nok vand, så indholdet af bin er fugtig, men ikke klæg, og sikre bin dækslet på plads.

•Kontrollér temperatur af kompost dagligt ved at indsætte sonde slutningen af en kompost termometer ind i midten af bunken. Når temperaturen når 130 grader Fahrenheit, tillade indholdet af bin hvile i tre dage.

•Drej indholdet af placeringen med en pitch gaffel for at flytte de ydre lag til kernen. Sikre dækning af bin på plads. Gentag varme, hvile og drejning af bunken to gange mere.

•Tillad bin til hvile med dækslet til sikret i 45-60 dage. Komposteret kylling gødning er klar til haven brug når det ligner dark smuldrende jord og afgiver en let sødlig lugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com