Hvordan du kompost klementiner

December 4

Hvordan du kompost klementiner

Kompostering Clementine appelsiner, som alle citrusfrugter, kan tage lidt længere tid at nedbryde end andre frugt affald som banan eller æble skræl. De olier, der er indeholdt i peelinger, og tætheden af rinds bidrage til længere kompostering gange. At have en veletableret kompostbunke, før herunder en stor mængde af klementiner vil hjælpe med at flytte processen.

Instruktioner

•Klippe skræl i mindre stykker, brug en kniv eller en foodprocessor til hakkekød skræl. Denne metode virker også, når der ønsker at kompost hele frugten. De mindre stykker vil bryde hurtigere end store bidder.

•Mix Clementine stykker i kompost bunke. Hvis bunken er specielt våde, tilføje elementet tør som hø, tørret græs, stykker pap, æg kartoner eller strimlet avis at afbalancere bunken. Hvis komposten er for tør, tilsæt lidt vand. Fornemmelsen af kompost bunken skal have konsistens i en vredet ud svamp.

•Drej bunke jævnligt, mindst en gang om ugen, ved hjælp af en skovl eller pitchfork for at lufte kompost, gør det muligt at nedbryde materialerne hurtigere.

Tips & advarsler

  • Hvis et stort antal klementiner skal være komposteret, overveje at fryse halvdelen af stykker hen til sammenlægge i bunken på et senere tidspunkt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com