Hvordan du kompost Oleander

December 23

Hvordan du kompost Oleander

Mange mennesker har taget det på sig at blive miljømæssigt proaktiv og reducere mængden af organisk affald de indbetale på lossepladser. Af kompostering forskellige køkken og værftet affald, er de i stand til at opnå dette kunststykke og samtidig spare penge ved at bruge kompost fremstillet i deres hjem haver. Men det er bydende nødvendigt at være sikker på at de kompostering materialer er sikkert for fremtidig brug. En sådan organisk materiale, oleander, kan være farlige for både mennesker og dyr, hvis det ikke er komposteret korrekt.

Instruktioner

•Locate en passende kompostering placering. En foreslået type kompostering bin er en rullende kompostering bin. Denne type placering tillader dig at slå de kompostering materialer med lethed, snarere end at skulle vende dem manuelt med en pitchfork. Ved hjælp af en rullende kompostering bin vil forhindre spredning af oleander støv, der er kendt for at forårsage sundhedsmæssige problemer for mennesker, som materialerne er indeholdt inde bin.

•Sæt vekslende lag af strimlet aviser og pap med oleander udklip i kompostering bin. Hvis det ønskes, yderligere græsplæne scraps såsom blade og køkken affald, herunder frugt og grøntsager skræller, kan føjes til lag med oleander. For at forhindre være plantens toksicitet påvirker huden sikker på at bære handsker samtidig med at placere materialet inde bin.

•Kapacitet kompostering materialer. Materialerne skal være fugtig som en fugtig svamp i hele objektbeholderen kompostering. Læg ikke for meget vand til bin, da dette vil forhindre materialerne fra rådnende.

Uddelingen låg til kompostering bin. Låsning af kompostering bin i sted vil sikre, at nabolaget skadedyr ikke skabe ravage på de kompostering materialer, især hvis du tilføje køkken scraps til bin, og det vil også forhindre forgiftning af dyrene fra oleander scraps.

•Drej kompostering materialer dagligt. Simpelthen lå den kompostering bin på sin side og rul bin frem og tilbage flere fødder. Det er vigtigt at give alle områder af kompostering materialer at have tilstrækkelige mængder ilt under den komposteringsproces.

•Tilføj vand til den kompostering bin som nødvendigt, typisk hver par dage. Tillad ikke kompostering bin bliver for tør, da det vil bremse processerne af nedbrydning.

•Tilføj yderligere kompostering materialer til placeringen, som nødvendigt, med undtagelse af oleander. Komposteret oleander bør være klar til brug inden for syv til otte uger fra det tidspunkt, hvor materialet blev først tilføjet til bin. Undlad at tilføje oleander til bin på forskellige tidspunkter da det kan gøre det vanskeligt at skelne, hvad materialer helt har brudt.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge komposteret oleander som en barkflis for de forskellige områder af din græsplæne, som i blomsterbede, for at forhindre utilsigtet indtagelse af planten gennem absorptionen af andre grøntsager, der er blevet dyrket i det komposteret materiale.
  • Alle dele af oleander Busk er giftigt for både mennesker og dyr i sin rå form, især mælkeagtig sap, som anlægget producerer.
  • Sørg for at tillade den kompostering oleander mindst 50 dage til fuldt nedbrydes. Hvis det er muligt give materialer til at sidde i en yderligere periode for at sikre sikkerheden for fremtidig brug.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com