Hvordan du kompost tørretumbler Lint

November 21

Hvordan du kompost tørretumbler Lint

Husstande, som haven er ofte husstande, der gør kompost i en stor placering i baghaven. Kompost er en rig, organisk materiale, som gartnere bruger til at forbedre jordkvaliteten ved at berige jorden næringsstoffer og øge jord dræning. Processen med at skabe kompost indebærer lagdeling af både kvælstof og kulstof ingredienser sammen i en bin og derefter venter for dem at nedbryde til kompost. Som du søge efter carbon kilder omkring dit hjem, ikke overser det indlysende--Sørg for at kompost tørretumbler lint også.

Instruktioner

•Gather tørretumbler lint i en lille sæk eller beholder til en eller to uger indtil du har nok, der vil passe i begge fremstrakte hænder. Kombiner den tørretumbler lint med andre kulstof materialer, hvis du har lyst.

•Tilføj den tørretumbler lint sammen med nogen andre kulstof materialer til at skabe en 1-tommer lag på toppen af kompost.

•Sæt et lag af kvælstof på kompost bunke næste har du græsafklip eller grøntsager og frugt skrald at kassere. Tilføje kvælstof i en 1-tommer lag også.

•Tilføj en anden kulstof lag over laget kvælstof. Altid tilføje lag i 1-tommer intervaller. Forlade kompost bin med et lag af kulstof, som det øverste lag. Dette vil hjælpe med at mindske antallet af insekter og skadedyr din kompost bin tiltrækker.

•Fortsæt tilføje kvælstof og kulstof i vekslende lag, altid dækker bin efter du tilføje materialer. Når kompost i din bin når din ønskede højde (flere fødder), holde op med at tilføje nye ingredienser og tillade materialer at nedbrydes. Når materialer nedbrydes til en mørk og rig kompost, gælde din voksende områder til at berige jorden kompost.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com