Hvordan du kompost uden lugt

October 9

Hvordan du kompost uden lugt

Lugten af kompost kan ikke smigre din værftet, men kompostering hjælper miljøet. Den korrekte måde at kompost uden at forlade en stikkende lugt er at bruge haven senge eller snavs i dit kompostbunke for at begrave madaffald, så det ikke lugter. Tilføje orme til din bunke kan også hjælpe din kompost da orme fordøje madaffald. Med nogle gode råd og henvisninger, kan du bruge et par forskellige metoder til at skære på lugten af din kompost.

Instruktioner

•Start din kompost korrekt. Nogle få forvirret på hvordan du kompost korrekt og følgelig skabe ildelugtende bunker af skrald på deres front græsplæner, der aldrig nedbrydes. Sørg for at du har en cubic yard af kompost areal til rådighed. Området skal have en 2:1 ratio af kviste, tørre blade og snavs (brun sag) til køkken scraps, grønne blade og gammel frugt (grønne sag). Hvis der er for meget grøn materiale, vil nedbrydning bremse, som vil gøre lugten af kompost værre.

•Sort din kompost. Ikke alle fødevarer hører hjemme i kompost. For eksempel, bør æg og kød ikke gå ind i kompostbunke. Rå og mugne kød skaber en dårlig lugt og ikke vil bryde ned hurtigt. Knogler og pet afføring bør også udelukkes.

•Air din kompost bunke korrekt. Regelmæssigt at dreje din kompostbunke med en rototiller eller en haven skovl kan hjælpe med at lufte din kompost. For at gøre dette skal bringe snavs eller brun sag fra bunden til toppen dækker den nye grønne sag. Gøre denne ugentlige at skære ned på lugten af kompost.

•Brug orme. Orme kan nedbryde maden i din kompost. Hold pottejorden, semi-fugtige, men ikke for vådt fordi orme vil drukne i for meget vand. Tilføje nye orme hver måned. Hvis du ser nogen kravle fra komposten kontrollere, at jorden ikke er for fugtigt for dem. Omkring to dusin orme vil arbejde for denne proces.

•Undgå hober sig alt for meget mad din heap'en. For meget mad i kompost vil reducere nedbrydning og føre til dårlig lugt. Undgå at tilføje mad hver dag; Når ugen pæle med ordentlige beluftning (omrøring af kompost) vil skære ned og i sidste ende eliminere kompost lugt, hvis det gøres ordentligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com