Hvordan du male cirkler på soveværelse vægge?

February 2

Hvordan du male cirkler på soveværelse vægge?

Maleri cirkler på dit soveværelse væg vil gøre det pop og give det en moderne flair. Kredse og andre geometriske figurer kan tilføje dejlige visuelle effekter til ethvert soveværelse, især hvis du laver cirkler i to eller tre forskellige farver. Mange børn og teenagere elsker udseendet af polka-prikket vægge eller store farverige cirkler i farver til at matche deres sengetøj og anden indretning.

Instruktioner

•Draw en cirkel på et stykke papir og plakat bord. Du kan tegne cirklen ved sporing omkring et rundt objekt med glatte overflader, såsom en stor skål, eller du kan bruge en blyant og et kompas til at gøre en perfekt cirkel. Du kan gerne henlede tre eller fire forskellige størrelser cirkler til brug på dit soveværelse væg.

•Sæt skabelonen cirkel på et ark af klar plast og spore omkring det med en skærpet blyant eller permanent markør. Du kan bruge alle typer af klare tynd plast, såsom en plastfolie protektor for skolearbejde, eller du kan købe klar acetat ark fra håndværk og hobby butikker eller online.

•Klippe ud af figuren cirkel fra den klare plast ved hjælp af saks eller et håndværk kniv. Hvis du bruger et håndværk kniv, skal du placere en tung stykke pap nedenunder stencilen før opskæring. Du vil stå tilbage med plastik med et stort hul i det, således at der skabes stencilen cirkel. Tape omkring nogen grænser, som du var nødt til at skære igennem for at skære stencilen, hvis du brugte saks.

•Sæt stencilen cirkel til din væg ved at sprøjte det med en flytbar spray lim på bagsiden af stencilen.

•Paint inde i midtercirklen område. Du vil sandsynligvis bruge en halvblank eller blank maling til at lave dine cirkler, skiller sig ud.

•Tag stencilen cirkel fra din væg omhyggeligt mens malingen er stadig våd. Tør nogen overskydende maling fra stencilen med papirservietter, således at det ikke vil få på væggen i det næste sted, hvor du placerer det. Tryk på stencilen til din væg og lave så mange cirkler som du ønsker ved at gentage processen. Sørg for at undgå at røre ved nogen af de malede cirkler, indtil de har tørret i mindst 24 timer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com