Hvordan du nemt fjerne væggelus fra dit hjem

August 17

Hvordan du nemt fjerne væggelus fra dit hjem

Bed bug skadedyrsangreb kan findes overalt, fra hoteller til sovesale, skoler og krisecentre. Hvis du bor på et sted, hvor væggelus findes, kan du nemt transportere dem tilbage til dit eget hjem. Væggelus er små, brun insekter, der sutter på humant blod. De kan lide at skjule i mørke sprækker i nærheden af hvor mennesker sover, madrasser og box fjedre. For at slippe af med væggelus, kan du prøve nogle at-home trin først før ansættelse af en professionel.

Instruktioner

•Tidy op nogen områder hvor Væggelus kan skjule ved at fjerne rod som stakkevis af papir, bunker af legetøj eller beskidte vasketøj på gulvet. Slippe af med noget, der ikke er funktionelle og gemme knick knacks, magasiner og andre elementer i lufttætte beholdere. Væggelus foretrækker sprækker og mørke steder de kan let kravle ind, så tjek disse for bugs før lagring væk elementer, du vil beholde.

•Wash og tør sengetøj og tøj i de hotteste varme muligt. Ikke tage dem til en laundromat eller renseri service, men fordi du kan sætte en anden risiko for opsamle en væggelus i processen. Gentag dette trin, ofte indtil væggelus har været helt udryddet.

•Sæt andre elementer, der kan være inficeret, som legetøj og rygsække, i en tørretumbler og Indstil temperaturen på mellemlang eller høj. Varme disse varer i mindst 10-20 minutter. Gentag dette trin, indtil der er ikke længere tegn på væggelus i hjemmet (bider på huden, dråber blod på madrasser, væggelus affald eller bed bugs, selv) eller en professionel er kommet ind i hjemmet og udryddet bugs.

•Sæt elementer, der ikke kan vaskes eller tørret i en plastik pose. Placere taske uden for i et varmt sted i mindst én dag i et sted, hvor temperaturen konstant 120 grader eller mere, som inde i et køretøj. Ikke pakke taske med for mange emner, fordi Væggelus kan finde et køligere sted at skjule inde i posen.

•Vacuum befængt sprækker hvor væggelus forbliver. Dette sandsynligvis vil ikke helt slippe af bugs eller æg, men det kan fjerne nogle af dem. Bruge den suge del af vakuum for de bedste resultater.

•Throw ud af alle varer, der er ligeledes befængt eller ikke kan renses. Dette kan omfatte senge, madrasser og møbler. Wrap disse varer i sække, og høre en pest kontrol virksomhed til at fastslå, hvor den bedste placering til at kassere den angrebne møbler.

•Opkald en professionel. Ansætte en pest control specialist kan øge odds for helt at eliminere væggelus.

Tips & advarsler

  • Ved ansættelse af en væggelus professional, sikre, at han er med et velrenommeret firma. Kontakte din stat pesticid agentur.
  • Konsultere en kilde af pesticid sikkerhed. Pesticider kan tage sig af problemer, fejl, men kan udgøre en fare for sundheden for din familie og kæledyr. Environmental Protection Agency tilbyder en vejledning til skadedyrsbekæmpelse og sikkerhed (Se ressourcer).
  • Når smide elementer, der har været befængt med væggelus, Sørg for at ingen andre samler dem op. De risikerer at overføre væggelus til deres eget hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com