Hvordan du opdaterer en badeværelse forfængelighed fra 1950erne

August 9

Hvordan du opdaterer en badeværelse forfængelighed fra 1950erne

Badeværelse forfængelighed i 1950 ' erne varierede fra porcelæn dræn på metal ben til kurvede træ kabinetter med flise bordplader og farvet porcelæn dræn. Før du beslutter dig til at rippe ud eller dramatisk ændre din forfængelighed, har det vurderes af en retro renovering ekspert. Ældre forfængelighed i god form kommer tilbage til vogue og kan være værd at gemme eller sælger. Hvis din forfængelighed er netop dateret og grim, kan du opdatere forfængelighed ved hjælp af en blanding af renovering teknikker.

Instruktioner

•Tag alt fra forfængelighed. Vakuum, krat og tør på indersiden og ydersiden af forfængelighed. Skåret væk eksisterende caulk omkring vasken ved hjælp af en hobbykniv. Strip off gammel hylde papir og foretage eventuelle reparationer til inde hylderne eller kabinet overflader. Bondo fungerer godt som fyldstof for større huller og det kan slibes, når det tørrer.

•Tag dør hardware og håndtag, hængsler og dekorative elementer. Placer døre og skuffer i en garage eller lignende sted for slibning og lakering. Fjern eller tape over vandhaner. Bruge mange stykker af overlappende maler tape til tape omkring kurver.

•Sand flise disken ved hjælp af en rystepudser til slib overfladen af fliserne, hvis du vil ændre flise farve. Sand vasken på samme tid, hvis det er en anden farve end hvid. Det er vigtigt at slib overfladen så primeren vil overholde keramiske eller porcelænoverflade. Gå over fugerne omhyggeligt. Hvis du har brug at regrout, nu er tid.

•Sand forfængelighed kabinet ansigter. Fylde og lappe alle huller, herunder hængsler og hardware. Brug træ fyldfarve eller Bondo og tillade tørre inden slibning området glat. Vakuum alle forfængelighed overflader for at fjerne alle spor af grus og slibning støv.

•Tape plastfolie til væggen over forfængelighed og over den tilstødende vægge, gulve og inventar. Når du bruger spray maling det får overalt, så dække så meget som muligt. Brug 1/8-inch injektionsmørtel tape til at dække fugerne til at gøre din nye maling ser autentisk. Du kan bruge plastfolie og tape off den træ del af forfængelighed.

•Spray epoxyprimer over den keramiske fliser og porcelæn vask. Tillad primer til tørre i otte timer. Tape off og dækker vasken med plast. Male tælleren keramiske fliser ved hjælp af en sten mønster spraymaling. Disse er normalt epoxy baseret. Denne type maling kaster et plettet mønster, der ligner sten. Gøre det muligt malingen til at tørre i otte timer.

•Dæk og tape fra køkkenbordet. Tape rundt i kanten af vasken. Vandhaner bør allerede være omfattet. Spraymaling vasken en lys hvid epoxy maling. Opbygge maling i flere tynde lag til den bedste finish. Tillad en time mellem hver frakke. Ved at male de flise og vask forskellige farver, bliver den færdige udseende mere opdaterede end bare hvidt på hvidt. Fjern tape og dækker fra bordplade og vask. Spray en klar lak finish over hele køkkenbordet og vask. Spray flere tynde lag og giver mulighed for hver frakke til tørre i fire timer.

•Prime træ kabinet med en god træ primer. Gå til hvor skabslåger og skuffer venter. Fjerne eventuelle anvendte eller overflade trim Gulvlister. Fyld, sand og døre og skuffer. Tillad primer til tørre i fire timer. Vælg et kabinet farve fra en af farverne i fliser sten-plettet maling. Dette kan variere fra off-hvid til espresso brown. Male kabinet ansigter, døre og skuffer ved hjælp af en skum rulle og pensel.

•Rengør op hængslerne eller købe identiske hængsler i en ny finish. Vælg døren og skuffe hardware i en ny metal finish. Skrue hængsler til kabinettet og døre. Bore og skrue hardware på døre og skuffer.

Tips & advarsler

  • Forberede overfladerne er vigtigt, at den måde forfængelighed vil se når du er færdig. Hver detalje bør være så rene og perfekte som muligt at skabe den opdateret look du ønsker. Tage sig tid til at male ud inde i skabene med frisk, hvid maling, så hele kabinettet er som ny.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com