Hvordan du opdaterer en badeværelse til børstet nikkel

May 25

Hvordan du opdaterer en badeværelse til børstet nikkel

Udskiftning af hardware sanitet er en enkel og omkostningseffektiv ajourføring og remodellering strategi. Børstet nikkel har et moderne look, der overgange nemt med næsten ethvert badeværelse design. Udskiftning af disse elementer kan forekomme at være en hurtig swap job men processen kan være fuld af overraskelser, især i ældre badeværelser. For de bedste resultater, nærme sig jobbet metodisk og vurdere hvert armatur størrelse og placering begrænsninger før du køber.

Instruktioner

•Look på farverne på dit badeværelse og beslutte, om de vil arbejde med en børstet nikkel finish. Typisk, traditionelle farver som grøn, marineblå, dyb mørkerød, og mønstre, der er traditionelle — flamme stitch, plaid, etc. — fungerer ikke så godt med en nikkel finish som de gør med messing.

•Undgå nogle vindue shopping for at opdage hvad stilarter af hardware findes i børstet nikkel. Normalt et armatur stil (vintage, moderne, old-engelsk, italiensk) kan købes i en række forskellige finish, men du skal kontrollere, om den ønskede typografi er tilgængelig i børstet nikkel. Brug blade og online kataloger for nem adgang til fotos og slutter oplysninger.

•Kontrollér, en liste over alle de elementer, skulle erstattes med nye, børstet nikkel inventar. Omfatte vandhaner på vasken og badekar, brusehoved, håndtag og drejeknapper, Tandbørsteholder, håndklæde barer, papirholder og sæbeskål. Overveje tilbehør også — papirkurven dåser, shower curtain ringe, og spejle.

•Measure hvert element på listen for højde og bredde. Måle tilslutning af vandhaner, håndtag og håndklæde barer (centerlinien til midterlinjen af hver enkelt håndtag vandhaner eller midterlinjediffuseringer til midterlinjen for stopgarnets for håndtag og barer). Bemærk, hvordan hvert armatur er fastgjort. De fleste vil være skruet på plads, men nogle kan fastgøres med en stærk lim eller klæbemiddel.

•Kontrollér note af armaturer, der har begrænset område omkring dem. For eksempel kan en Tandbørsteholder har 1 tommer mellem dens nederste kant og på toppen af vasken backsplash. Dette kan begrænse størrelsen af en ny Tandbørsteholder. Bemærk målingen af hvert armatur begrænsninger på listen.

•Begin shopping bevæbnet med disse oplysninger. Holde styr på hvilke varer kan udskiftes nemt og hvad emner kunne kræve professionel bistand eller kan blive en større gør det selv projekt. For eksempel, med armaturer monteret på keramiske fliser, kan fliser skal udskiftes når den nye armatur er blevet installeret. Tør væg muligvis patching og spot maleri efter installation af et nyt armatur, eller du kan beslutte, udskifte vasken er nødvendige.

•Look for figurer, der supplerer stilen i badeværelset – slanke, moderne inventar kan kollidere med en ældre victoriansk stil badeværelse eller en 1950s æra, og børstet nikkel kan kollidere med messing inventar, der ikke kan fjernes.

Tips & advarsler

  • Vælge en samme størrelse eller større armatur i stedet for en mindre armatur. Mindre inventar kan vise mærker venstre ved ældre armaturet. Større eller samme mellemstore inventar dække generelt disse varemærker.
  • Fordi ældre inventar har ofte forskellige målinger end nye, kan nogle armaturer ikke let udskiftes. Vide, hvad der er nødvendigt og bede om professionel hjælp hvis nødvendigt før du fjerner et armatur med "spørgsmål" – – for eksempel, hvis et armatur er knyttet til gamle keramiske fliser, hvis hullet alignments ikke passer nye, eller hvis VVS er involveret.
  • Børstet finish kræver særlig behandling når rengøring – – ingen slibemidler, ætsende stoffer (flydende drain åbnere) eller blegemiddel - baserede produkter bør anvendes på dem, hvis finish er opbevares.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com