Hvordan du opdaterer en lys stativ med hængende krystaller

January 26

Forvandle et almindeligt lampen i en elegant lysekrone med krystaller og spraymaling. Hængende krystaller fra armene på den lampen og bobeches, som du kan føje omkring elpærer vil give din gamle armaturet nyt liv. Tage det et skridt videre og opdatere fixture fra messing til en sofistikeret sort eller en gammel verden olieret bronze farve. Du kan finde en bred vifte af metalliske spray maling på din lokale discountbutik til at hjælpe dig med at træffe en hurtig forvandling. Kigge efter krystaller på online bryllup og lysekrone dele leverandører.

Instruktioner

•Bestil hænge krystal prismer og crystal tråde til at opdatere dit lampen. Du kan have en krystal leverandør lokalt, men stadig sammenligne priser online for at finde de bedste tilbud. Krystal prismer kommer i en bred vifte af farver og størrelser der passer til enhver indretning stil. Krystal tråde er tilgængelig i 3-fods længder, som du kan slutte sig sammen eller tage fra hinanden til at passe dit lampen. Kig efter bobeches, glas bakker, der passer over de lys stikkontakter, for flere steder at hænge krystaller. Hver bobeche har seks huller til klippet på krystaller.

•Fjern alle pærer fra den lampen. Spraymaling armaturet i dit valg af farve. Anvende spraymaling i lys lag, så malingen ikke vil køre. Følg anvisningerne på dåse til tørring gange. Det vil sandsynligvis tage mere end en frakke til at dække den gamle finish. Lad malingen tørre.

•Klippe flere 2-fods sektioner af 24-gauge håndværk wire og spray dem den samme farve som bunden af dit lampen. Denne tråd er at gøre kroge til hængende krystaller.

Hæng lampen i en døråbning eller fra et lavt loft krog så at du kan komme og arbejde på alle sider nemt.

•Klippe malet håndværk wire i 2-tommer sektioner. Wrap et stykke ledning omkring armene på lys stativ, uanset hvor du planlægger at placere en hængende krystal. Gøre nok løs ledning, så du kan klippe hanger fra krystal mellem wiren og de lampen.

•Tilføj bobeches over de lettere sockets, og erstatte pærer. Klem krystal tråde, så de drapere mellem armene og/eller mellem bobeches. Klip krystal prismer på ledningerne og bobeches.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com