Hvordan du opdaterer en Ranch hus

April 24

Hvordan du opdaterer en Ranch hus

Først populariseret i efterkrigstiden, ranch huse var overkommelige strukturer, der opfyldte behovene og smager af dem vender hjem fra krigen og starter nye familier. Ranch house er karakteriseret ved dens fleksible nytte og beskedne udseende, sin lineær arrangement af værelser, og brugen af store vidder af glas til vinduer og skydedøre tiltræde brugbare udearealer til komfortable, indendørs plads. Ranch huse har mistet deres popularitet siden efterkrigstiden, men, og mange ejere opdaterer udendørs og indendørs funktioner for bedre at afspejle mere moderne smag i boliger.

Instruktioner

Hvordan du opdaterer en Ranch hus

•Forbind-design i hjemmet landskabspleje. Dette er en af de enkelte nemmeste måder at ændre udseendet af hjemmet. Tilføje små, dekorative træer på forsiden af dit hjem for at bryde den vandrette linjer og skabe interesse. En høj, konisk evergreen ende hjørne af dit hjem vil give en bekvem holdeplads for øjet. Gå let på lavt, standardindstilling for vandret spredning buske under windows, som kun gentage den lave taglinie af huset. Buede gangbroer vil føje bevægelse til forstuen.

•Tilføj tekstur til forreste del af huset med sten eller mursten. Dette kan gøres meget billigt med faux produkter, og kan gå en lang vej at tilføje interesse for en ellers kedelig facade. Kombinere med en livlig, men smagfuldt tonet lag maling for en frisk, moderne look

•Tilføj et dæk, veranda eller terrasse for nye beboelsesrum. Ranch bebyggelse er generelt beregnet til at bruge udendørs områder, og en enkel tilføjelse af en træ dæk eller sten terrasse kan opfriske udseendet og funktionen af udendørs rum. En have pergola eller espalier for klatring vinstokke gør huset mere attraktivt og indbydende.

•Build et tillæg for ekstra plads. En velplanlagt tilføjelse, der tilføjer en anden soveværelse, en fuld badekar, en familie værelse eller fuld spiseplads vil holde dit hjem konkurrencedygtige med flere nybyggede boliger i området og hjælper øge din gensalgsværdi.

•Remodel i køkkenet. Moderne køkkener er mere rummelige end dem byggede i 1950 's og 1960-erne, og udnytte arbejdsområde mere effektivt. Remodeling dit køkken til at omfatte disse funktioner samt nye frysere, vil marmor eller granit bordplader og energieffektive apparater gøre dit hjem mere ønskeligt.

•Opdater badeværelset. Efter remodeled køkkener tilføjer intet til videresalg værdi mere end opdaterede badeværelser. Mindst to fulde badeværelser er nu standard boliger, og marmor forfængelighed og moderne flisebelægning er altid attråværdig egenskaber værdsat af købere.

Tips & advarsler

  • Undgå overdrevent udsmykkede effekter, der forringer de grundlæggende enkelhed af ranch house.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com