Hvordan du opgraderer en Closet Design

December 4

Hvordan du opgraderer en Closet Design

For fashionistas og den hyper-organiserede ens, et ordentligt organiseret skab er et must have. Ikke kun det tillader du korrekt opbevaring pleje for at tøjet har en længere levetid, det også gør din garderobe mere tilgængeligt, idet du ikke glemmer, hvad du har og det gør at få klædt en snap. Arbejde med den plads du har, eller omdanne drøm skabet du har altid ønsket et ekstra værelse.

Instruktioner

•Tilføj i indbyggede reoler. Hylder i skabene har flere fordele. Først, det giver dig mulighed at stable foldede T-shirts, jeans og trøjer, således at du kan se alle dine muligheder hurtigt. Det hjælper også elementer holde deres form, som hvem har nogensinde haft en sweater strække ud mens hængende i et skab ved. Du kan gemme dekorative kasser på hylder til at holde undertøj. Endelig, de kan hjælpe med at få tilbehør som sko eller tasker fra gulvet således at du kan beskytte og få dem vist. Poser kan have deres håndtag strakt hvis hængt på en væg, og sko kan nemt scuffed, hvis de bare ligger rundt omkring. Prøv en skrå hylde eller stak af cubbies for sko.

•Compartmentalize hængende stænger som en organiseret måde at sortere dit tøj, så du ikke ender med nederdele blandet op med bukser og kjoler med jakkesæt. Ved at installere et system, der adskiller den hængende plads, kan du se et overblik over hvad du har i hver tøj kategori. Anden nøglen er, at du kan drage fordel af elementer, der ikke behøver som meget lodret plads til at hænge---som nederdele--- og installere skuffer eller reoler i den overskydende plads.

•Installer en væg gitter. Væg gitre i mode skabene--- og i vores hjem skabene---er en hemmelighed for dem i modebranchen. Disse wire metal enheder hænge på tomme vægge og kan holde smykker, tørklæder, bælter og sko til opbevaring, men kan også holde tøj, der ikke på en bøjle, sammen med alt tilbehøret, så du kan sammensætte en uge 's værd outfits uden at komme ind og ud af tøj.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com