Hvordan du opgraderer en gammel mursten skorsten for træ brændende komfur

August 12

Hvordan du opgraderer en gammel mursten skorsten for træ brændende komfur

Sikre, at din gamle skorsten er konstrueret af murværk med en åben ler liner og er ikke lukket af. Hvis dit hjem er ældre, kan du finde mere end en flue i dit murværk skorsten, men du behøver kun én. Disse gamle skorstene var praktisk, når du har brug for flere pejsen skorstene, brændeovne eller kokken komfurer i ét hus. Hvis du har mistanke om skorstenen er gammel men ikke lække, ville du være sikkert at installere en stål liner delvist op ad skorstenen for din brændeovn udstødning.

Instruktioner

•Rengør ud din skorsten ved hjælp af en skorsten professional. Dette vil fjerne alle gamle kulstof eller creosot oprustning efterladt fra pejs brug.

•Measure mindst en 3-mund del af skorstenen liner til installation i din skorsten. Dette vil være lang nok til at oprette et udkast til trækker luft over ilden og trække ud af røgen. Den mindre diameter af liner vil også hjælpe med at forhindre creosot oprustning.

•Skub liner op i skorstenen åbning, passerer området spjæld, forlader del hængende gennem åbningen. Med selvskærende skruer, skrue i bunden af liner til enden af røret, der går ind i bagsiden af din brændeovn.

•Tilslut pibe på bagsiden af dit træ brændeovn af glidende afsnittene sammen og skrue i et par selvskærende metal skruer at holde afsnittene secure. Fyre op komfur ifølge producentens anvisninger. Den mindre del af skorstenen foring vil hjælpe med at trække røgen væk og ind i skorstenen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com